Arkadasın nokia 3310 telefonunun bataryasını merak ettim ve karşıma cıkan seye bakın 😄
- Resim Silinmiş.
Iste exl her yerde
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
😁 çakmadır o 😜
😎
lol
Aradınmı bulmak kolay aslında

Aradınmı bulmak kolay aslında

😁 çakmadır o :P
😁 😁
marka 😄
😁 çakmadır o :P
Okan abi ye sormak lazım :D
reklamın iyisi kötüsü olmazmış 😜
J
JawBreaker
⭐ 18y
lol
reklamın iyisi kötüsü olmazmış :P
😄 🤘
L
Lampard_08
⭐ 17y
😆
T
TitusPullo
⭐ 19y
Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında :P
Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık 😜
T
TitusPullo
⭐ 19y
Polgara"]Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında :P
Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık :P
Desene adamın karı kızla gezip tozacak vakti yok diye^^ Wahh harbi harbi günahını almışız 😜
xD
Polgara"]Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında :P
Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık :P
Desene adamın karı kızla gezip tozacak vakti yok diye^^ Wahh harbi harbi günahını almışız :P
ahahha 😁
Fitness salonu var 😜

😁
Ohoo Okan abi ye bak daha neler yapmış;
Motel;

Motor yağından sonra birde kask;

Motel;

Motor yağından sonra birde kask;

okan abi coşmuş 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap