Icerige atla
Extraloob

Iste exl her yerde

· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme
W
WildKing OP ⭐ 19y
Arkadasın nokia 3310 telefonunun bataryasını merak ettim ve karşıma cıkan seye bakın 😄

- Resim Silinmiş.
21 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
😁 çakmadır o 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
😎
A
Absence ⭐ 19y
lol
Aradınmı bulmak kolay aslında
S
suqua ⭐ 19y
😁 çakmadır o :P

😁 😁
P
Prisoners ⭐ 18y
marka 😄
W
WildKing OP ⭐ 19y
😁 çakmadır o :P

Okan abi ye sormak lazım :D
S
suqua ⭐ 19y
reklamın iyisi kötüsü olmazmış 😜
J
JawBreaker ⭐ 18y
lol
W
WildKing OP ⭐ 19y
reklamın iyisi kötüsü olmazmış :P

😄 🤘
L
Lampard_08 ⭐ 17y
😆
T
TitusPullo ⭐ 19y
Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında 😜
P
Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında :P

Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Polgara"]
Extraloob bizden habersiz ne işlere giriyosun sen yaw ne işin var motor yağıyla batarya piyasasında :P

Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık :P

Desene adamın karı kızla gezip tozacak vakti yok diye^^ Wahh harbi harbi günahını almışız 😜
A
angela ⭐ 19y
xD
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Polgara"]

Ben de diyorum neden sitede olmuyor hep. Meğer diğer şirketlerle falan uğraşıyormuş bak karıyla kızla geziyo diye günahını aldık :P

Desene adamın karı kızla gezip tozacak vakti yok diye^^ Wahh harbi harbi günahını almışız :P

ahahha 😁
M
Milano ⭐ 18y
Fitness salonu var 😜

S
Spa ⭐ 19y
😁
J
Josephine ⭐ 17y
Ohoo Okan abi ye bak daha neler yapmış;
Motel;

Motor yağından sonra birde kask;