Merak Ettım Forumun Dusuncesını 😊
İstanbul Buyuk Şehri Sizce Hangı Parti Alır?
· 20 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Bnece hicbiri almasın ama AKP alacak buyuk olasılık
ısallah chp alır bence o almazsada genc parti alsın o bıle daha hos gelıyor kulagıma akp den.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Alsa alsa Fatih Sultan alır... İstanbul bir daha öyle fethedilemez ^^
Alsa alsa Fatih Sultan alır... İstanbul bir daha öyle fethedilemez ^^
haklısın valla ne desem bunun ustune yalan kalır .
Siyaseti sevmem,takip etmem ama nadirde olsa dinlediğim haberlerde bana en yakın CHP-Kemal Kılıcdaroglu geldi. ☕
Siyaseti sevmem,takip etmem ama nadirde olsa dinlediğim haberlerde bana en yakın CHP-Kemal Kılıcdaroglu geldi. ☕
doğru yoldasın sakın sasma 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
Levent kırca alsın 😄
CHP - Kılıçdaroğlu 🍿
C
crazy_thief
⭐ 19y
MHP nerde? 😄
Akp Alsın ve alacakta
J
Journalist
⭐ 19y
Levent kırca alsın :D
tüh ya alamadı üzüldüm 😢
siyaset sahnesine çıkan sanatçıları (tatlıses hariç) herzaman takdir etmişimdir bknz: rahmetli Osman Yağmurdereli 🍿
AKP`den nedir bu cektigimiz.
Ulkeyi 5 yilda sondurduler,cogu insani propagandalarina alet ettiler.
Halkimiza lanet olsun,kriz,aclik,sefalet icindekiler yine AKP`den vaz gecmediler.
Secimden once halka yaptiklari yatirimlariyla gozlerini boyuyan bazi .... insanlar,halktan aldiklari paralarla yine kendi menfaatlerini dusunerek halkin dusuncelerini degistiriyorlar.
Ulkemize,ulkenize sahip cikin ! Bu ulke kolay yollarla, elde edilmedi.
Halkimiza lanet olsun,kriz,aclik,sefalet icindekiler yine AKP`den vaz gecmediler.
Secimden once halka yaptiklari yatirimlariyla gozlerini boyuyan bazi .... insanlar,halktan aldiklari paralarla yine kendi menfaatlerini dusunerek halkin dusuncelerini degistiriyorlar.
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Ne yazık ki Akp aldı.
CHP - Kılıçdaroğlu 🍿
Almalıydı...
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Ağzına sağlık. + Seçeneklerde Milliyetçi Hareket Partisi neden yok :? 😜
ısallah chp alır bence o almazsada genc parti alsın o bıle daha hos gelıyor kulagıma akp den.
🤘
CHP - Cumhuriyet Halk Partisi
akp almasın ne olur, düşüncelerimi yazsam sayfalar dolusu tutar ortalık karışır ben susayım en iyisi.
akp almasın ne olur, düşüncelerimi yazsam sayfalar dolusu tutar ortalık karışır ben susayım en iyisi.
CHP - Cumhuriyet Halk Partisi
Ilk defa sana katiliyorum, extra. 😎 😘
Ulkemize once AKP,sonra DTP daha sonrada kimlerin gecelegi belli degil.
Bu sahislarin ulu onder Mustafa Kemal ATATURK`e yaptigi saygisizliklari da goruyoruz.
Beyinlerinizi yikamalarina izin vermeyin.Siz Turkiye Cumhuriyeti`nin evlatlarisiniz...
Ağzına sağlık. + Seçeneklerde Milliyetçi Hareket Partisi neden yok :? :P
ben yazdıydım en fazla 12 secenek ı gorunce en alltan bı kac pt sıldım ona denk gelmıs 😳
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap