Arkadaşlar internetim çok yavaş.Sabahtan beri oyun oynayamıyorum.Tarattım pcyi virüste yok.Acaba neden olabilir.İnterneti 3 kişi kullanıyoruz?
İnternetim Yavaş:S
· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Me too 🕵️ ben tek kişi kullanıyorum + kim bilir ne haltlar çeviriyo ttnet
aynı sorun bende de var
Bir çözümü yok mu bunun?
TTnet'i ara beni başka port yada kanala yönlendirirmisiniz de şuan sorun yok fln dicektir ama alıcaktır seni hızlanır bir nebzede olsa 😄
TTnet'i ara beni başka port yada kanala yönlendirirmisiniz de şuan sorun yok fln dicektir ama alıcaktır seni hızlanır bir nebzede olsa :D
Alo-iyi günler-İsminiz-Falan filan Sorununuz nedir . İnternetim çok yavaş . Efendim Şuanda Sizin bulunduğunuz santralde bi sorun gözükmüyor ( YALANA BAK ASLINDA ÇAY İÇİYO 😆 ) . eee internetim çok yavaş . Efendim Modeminizi tekrar yükleyin Kullanıcı adı şifrenizi kontrol edin bilgisayarınızı restart edin İyi günler Pat telefon yüze kapatılır 😄 Banko olan şeyler 😄
bendede oluyor,hiçbirşey yapmama rağmen modem deli gibi çalışıyor...Wireless'ta değil,ttnet'in birşey yaptığından eminim.şu an bile modem kendini parçalıyor:D
ttneti suçlamıştım ama şimdi sözümü geri alıyorum:D ttneti arayıp şikayeti bildirdikten bir süre sonra Turk telekom'dan aradılar,1 mbps internetim var 3'e çıkartmalarına rağmen hız aynıydı,ip no verdiler girdim,eskisi gibi hızlı internetin keyfini çıkarıyorum:D
M
metasoldier
⭐ 18y
bendede oluyor,hiçbirşey yapmama rağmen modem deli gibi çalışıyor...Wireless'ta değil,ttnet'in birşey yaptığından eminim.şu an bile modem kendini parçalıyor:D
başlat çalıştır tıkla sonra sevices.msc yaz tmm de çıkan sayfayı tam ekran yap oradaki servislerden arka plan akıllı aktarım die bişi war onu devre dışı bırak (modemin düzelecektir+net hızlanacaktır) ok;)
aynen .
diğer internet sakinleri download da ise bu tip şeyler sıkca yasanır...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap