Icerige atla
Extraloob

İnternetim Yavaş:S

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
arkantos96 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar internetim çok yavaş.Sabahtan beri oyun oynayamıyorum.Tarattım pcyi virüste yok.Acaba neden olabilir.İnterneti 3 kişi kullanıyoruz?
12 Yanıt
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Me too 🕵️ ben tek kişi kullanıyorum + kim bilir ne haltlar çeviriyo ttnet
D
destiny ⭐ 18y
U
Urasil ⭐ 18y
aynı sorun bende de var
A
arkantos96 OP ⭐ 19y
Bir çözümü yok mu bunun?
S
Sp00Ky ⭐ 19y
TTnet'i ara beni başka port yada kanala yönlendirirmisiniz de şuan sorun yok fln dicektir ama alıcaktır seni hızlanır bir nebzede olsa 😄
D
DanTe__ ⭐ 17y
TTnet'i ara beni başka port yada kanala yönlendirirmisiniz de şuan sorun yok fln dicektir ama alıcaktır seni hızlanır bir nebzede olsa :D

Alo-iyi günler-İsminiz-Falan filan Sorununuz nedir . İnternetim çok yavaş . Efendim Şuanda Sizin bulunduğunuz santralde bi sorun gözükmüyor ( YALANA BAK ASLINDA ÇAY İÇİYO 😆 ) . eee internetim çok yavaş . Efendim Modeminizi tekrar yükleyin Kullanıcı adı şifrenizi kontrol edin bilgisayarınızı restart edin İyi günler Pat telefon yüze kapatılır 😄 Banko olan şeyler 😄
S
SroKopat ⭐ 18y
bendede oluyor,hiçbirşey yapmama rağmen modem deli gibi çalışıyor...Wireless'ta değil,ttnet'in birşey yaptığından eminim.şu an bile modem kendini parçalıyor:D
S
SroKopat ⭐ 18y
ttneti suçlamıştım ama şimdi sözümü geri alıyorum:D ttneti arayıp şikayeti bildirdikten bir süre sonra Turk telekom'dan aradılar,1 mbps internetim var 3'e çıkartmalarına rağmen hız aynıydı,ip no verdiler girdim,eskisi gibi hızlı internetin keyfini çıkarıyorum:D
M
bendede oluyor,hiçbirşey yapmama rağmen modem deli gibi çalışıyor...Wireless'ta değil,ttnet'in birşey yaptığından eminim.şu an bile modem kendini parçalıyor:D

başlat çalıştır tıkla sonra sevices.msc yaz tmm de çıkan sayfayı tam ekran yap oradaki servislerden arka plan akıllı aktarım die bişi war onu devre dışı bırak (modemin düzelecektir+net hızlanacaktır) ok;)
I
Intimate ⭐ 17y

aynen .
E
ethem5858 ⭐ 18y
diğer internet sakinleri download da ise bu tip şeyler sıkca yasanır...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: