Icerige atla
Extraloob

İnternetim Çok Yavaş Nasıl Hızlanır ..... !!!

· 13 Yanıt · 4.1K görüntüleme
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ADSL Hız Testinde 870/48 gibi çok dşük bi rakam çıkıyor ama ben 1024/256 olarak bağlattığımı hatırlıyom bunu nasıl o aldığım rakama çıkarabilirim XP Home Edition Kullanıyorum ...!!! Ve srekli oyunlarda Ping bunu sonucunda LAG Sorunu yaşıyorum .. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

ŞMP TRABZONSPOR....By OkaN
13 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Uploadın çok yavaş ama dl normal
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y

Kardeşim ben onu sormadım onu bende biliyomda normale nasıl getiririm onu soruyom 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Kardeşim ben onu sormadım onu bende biliyomda normale nasıl getiririm onu soruyom :D

Kendinle çelişiyorsun
U
Unforgiven ⭐ 17y
zaten normal hızda

bende 8192/1024 kb hız var ama saniyede 1mb download yapıyorum
J
Jaws3r ⭐ 16y
ttneti arayıp küfretmen lazım
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar hızım 520/43 e düştü napıcam çıldırmak üzereyim int çok yavaş çalışıyor napmam lazım ... !!! 🙏
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Arkadaşlar Sorunun nerden kaynaklandığını buldummu bilmiyorum ama 😄 Modeme reset attım ve kasa ile modeme bağlanan kabloyu değiştirdim net hızlandı ve 520/49 dan 875/79 a çıktı bu kablo bi komşunun yakın bi zamanda yeni bi kablo alıcam inş düzelir 😄 😄 Tşk ExtraLooB ... !!!
C
Allah kurtarsın kardeş. TTnet sağolsun arada oluyor öyle.
J
Journalist ⭐ 19y
Daha fazla para ödemeyi deneyebilirsin mesela summer3:
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
Daha fazla para ödemeyi deneyebilirsin mesela summer3:

Abi o lafı çok diyen oldu bana onu dedikleri zaman TTNETİ arayıp sövesim geliyor 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu saydıklarımın hepsi min. olmalı ki tam hızında kullanın ; bina telefon hattı + evde çekilen telefon kablolama uzunluğu + modem-pc arası kablo uzunluğu + bina-şebeke arası mesafe
D
dizanteri61 OP ⭐ 18y
bu saydıklarımın hepsi min. olmalı ki tam hızında kullanın ; bina telefon hattı + evde çekilen telefon kablolama uzunluğu + modem-pc arası kablo uzunluğu + bina-şebeke arası mesafe

Saol Okan Abi dediklerini dikkate alıcam.. SaOL

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: