Icerige atla
Extraloob

İmbueler İçin Bilgi İsteyenler..[TEcrube KOnusuO]xD

· 35 Yanıt · 6.8K görüntüleme
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Evet İŞleme Geçelim

---Fire[Ateş]---:Cok terçih edilir
Dmg yuksek RAkam sağlar üstune bide Yakarak Hp alır.

---Light[Elektrik]---:Kimse pek TErcih etmez Ama İşi bilen Light acar
Parry ratio denilen Size defance sağlayan elbiselerde bulunan özellik varya hani işte light
parry ratio yu düşürerek Rakibinin Defansını düşürmüş olur...
Not:Zaten BEn tek atıorum diyosanız siz imbueye basıpta rakibe Nuke Atınca Daha Nuke YArı yoldayken İnbue Etkisini Gosterir İsterseniz BAkın O yuzden Nuke CArpmadan önce rakibiniz
Defansının Bİrkısmını kaybeder.
Nekadar Defancesi gider Parry RAtio nedir...
PArry Ratio Silahınızdaki Attack ratingi indirgeyen birimdir
Atack rating nedir Atack rating nekadar Yüksekse Silahınızın en yuksek Dmgsini verisiniz.
ÖrN: 73 lv Spear Mag %(67) 1245-1467 Gibi bir değer yazar işte sizin vuruş güçünüz
BElirleyen şey vuruşunuz 1245 ile 1467 arasında olur Atack ratinginiz nekadar yuksekse
1467 ye okadar yakın dmg verisiniz..
Not: 1467 ile çarpılan katsayılar sizin dmgnizi belirler.
RAkibin PArry ratiosunu Düsürmek aslında sizin atack ratinginizin rakip tarafından engellenmeMEsini sağlar ve daha fazla Dmg Vurusunuz
Şİmdi Sİlahlar arasında COk FArk YOK ama İlerde 130 lvl sınırı filan gelince silah değerleri arasında ucurum olusur işte lightin seçilmesinin nedeni...

---Cold[Buz]--- :İntlerin tercih etmesi gerekir ama TAm tersi olur XD
RAkibi dondurmaktan başka bir işe yaramaz (Daha ne olsun)
genelde Seri COmbo saldırıları olan BUildler tercih eder mesela Bladerler Ama BLader Str olduğu için ilerde kafasını taşlara vurur...
En iyisi İnt SworD cular içindir Pvpde YAkın Sawaşta RAkiplerine COmbolarla Hem Cok vuru hemde Kendisine Vurdurtmaz Br yuksek kalkanla Birleşirse COld YEnilmez OLur...
|||SaYGıLaR|||TAMEN KENDİ ÜRÜNÜMDÜR
35 Yanıt
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Bi Teşekkür yeterdi Wink
Z
Zazali ⭐ 19y
zaten her nuker farklı imbue kullanıyo açacam bir tane karar veremedim ne build yapsam saolasın extraokk
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Sende SAol KArdeş İnş yardımcı olmusumdur...
U
UrbanChaos ⭐ 19y
Ya Miss Fire Kısa ve Özz Çat Çut =))
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
herşeye fire didi yaa XD sen öğren :?!!! detective kahvekeyfi
B
BiGG_BoSS ⭐ 19y
saol işime yarıyacak
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
bilgiler için saol kardeş Cool extrabeer
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Not Problem Wink
L
Bilgiler İçin saol..Bunu Chines Genel bilgi bölümüne alalım.. Wink
R
Rapche ⭐ 19y
teşekkürler
T
TuffEnuff ⭐ 19y
Herkezle tartışıyorum nuker in imbuesi fire olmaz diye.Şahisen bnm Full int spear charım var el yakmam light.90 Buıldım Heuksal 90 Lıght 90 Cold 70 fire 50
R
recon ⭐ 18y
fire en iyis 😊
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
intte Fire OLmaz imbueyi gec xD
C
CasH_87 ⭐ 19y
Bn 7.1 Hybird ' üm Ve Firemi Light mi Bi karar weremedım.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
olur olur bal gibide fire olur.int yapılandırmanın amacı düşmana en kısa zaman içinde en çok zararı vermektir.bunuda fire imbue sundan daha iyi yapacak olan birşey yok. örnek vermek gerekirse skill sayfalarını açın atıyorum fire ın 4. imbue kitapçığındaki mag. attack değeriyle cold ve light ın değerlerine bakın aradaki farklı göreceksiniz.
B
Braunx ⭐ 19y

olur olur bal gibide fire olur.int yapılandırmanın amacı düşmana en kısa zaman içinde en çok zararı vermektir.bunuda fire imbue sundan daha iyi yapacak olan birşey yok. örnek vermek gerekirse skill sayfalarını açın atıyorum fire ın 4. imbue kitapçığındaki mag. attack değeriyle cold ve light ın değerlerine bakın aradaki farklı göreceksiniz.

90 geldiginde ne dusuruceksin bakalim perde
D
Defance ⭐ 19y
light magic attack da daha ı bence mesele nuke lere bakarsak lıght ın son nukesı daha cok damage dımı?
_
_HeaveN_ ⭐ 19y
Coldda dondurur daha ne işe yarasın diyorsun -.-
Fakat fire emperor skilini açan ve takılara fogs tab basan hiçkimse donmuyor kolay kolay
O zaman el yakman boşa gidiyor no cold forever fire =)
R
RoyalFlush ⭐ 19y

90 geldiginde ne dusuruceksin bakalim perde

merak etme 90 geldiğindede fire diğer imbuelara göre daha güçlü olur

ayrıca bildiğim kadarıyla en güçlü nuke lightning in ancak bunu fire la kullanırsanız en güçlü vuruşları elde edersiniz extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: