Arkadaslar msn'de nasıl kız ayarlayabiliriz bir türlü kıza kendimi kanıtlayamadım yardım bilgisi olanlar reelde kolay 2-3 harekat yap kap gönlünü 😁
Msn'de kız ayarlama taktikleri için bilgi
· 32 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Arkadaslar msn'de nasıl kız ayarlayabiliriz bir türlü kıza kendimi kanıtlayamadım yardım bilgisi olanlar reelde kolay 2-3 harekat yap kap gönlünü 😁
Kamera aç kıza amuda falan kalk 😁 Hehe ^^
Kamera aç kıza amuda falan kalk 😁 Hehe ^^
😁 😁
ağır ol cool ol zaman içerisinde işle kendini onun kalbine.
Msn ile olmaz. o_O
T
TitusPullo
⭐ 19y
Tatlı dilli ol.
Cool ol
Msn ile olmaz birde online oyun oynamıyorsun !!!
Kıza 90 wisard warlock um var lvl 4 thiefim 4 parça sosun +9 boots .... dalan deme xD
Kıza 90 wisard warlock um var lvl 4 thiefim 4 parça sosun +9 boots .... dalan deme xD
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Msn ile olmaz. o_O
aynen kız ayarlayacaksan ne msn i?
Merak ettim ya msnde sevgilin olunca ne oluyor ama çözmeye basladım dün kıza hiç selam yazmadım neden selam vermiyon dedi işim var dedim iş benden daha mı çok önemli dedi evet dedim acayip laflar söyledi yanlız sunu unutma dedim bu kalp senin için atıyor kız sulanmaya basladı 😁 😈
S
Streetwise
⭐ 19y
Merak ettim ya msnde sevgilin olunca ne oluyor ama çözmeye basladım dün kıza hiç selam yazmadım neden selam vermiyon dedi işim var dedim iş benden daha mı çok önemli dedi evet dedim acayip laflar söyledi yanlız sunu unutma dedim bu kalp senin için atıyor kız sulanmaya basladı 😁 😈
Cok kabasın yakında bırakırsa seni görürsün ben yaptım o hatayı bir kere...!
Kızlar salak yaratıklardır.İlerden bakarsın bu kız gibi sevgilim olsun 100m borcum olsun.Kızın yanına gittinmi kısa sürede soğursun hiç bi kız ayralanamıcak değildir zengin olmasın yeter.
B
BrendiBelle
⭐ 18y
peh bi kere msnden kız ayarlanır ama doğru kişiyi bulduğunuza emin olduktan sonra ve msnde öle bi anda girilme zkonuyu uzun zaman ister.yavaş yavaş yakınlaşmanız gerekir.bir anda olursa kız soğur.sonra kıza o kdr çok yüz vermiyceksin o sana ne kdr değer veriyorsa ilgi gösteriyorsa sende ona o kdr ilgi gösterceksin.sülük gibi yapışmıycaksın.her online olduğunda ilk msjı sen atmıycaksın.böle işte yaa dene işte bunları 😉
Kızlar salak yaratıklardır.İlerden bakarsın bu kız gibi sevgilim olsun 100m borcum olsun.Kızın yanına gittinmi kısa sürede soğursun hiç bi kız ayralanamıcak değildir zengin olmasın yeter.
forumda kızlarında olduğunu unutmayalım ❗
edit by Morwena
war kereste ^^haci memati takılıon ^^
harbiden msnle olcak iş değil bu
B
BrendiBelle
⭐ 18y
edit by Morwena
edit by Morwena
Beyler ne oluyor burda !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap