Icerige atla
Extraloob

||| İlk Msn. |||

· 18 Replies · 1.5K views
J
joLLy jaRin OP ⭐ 17y

yorumsuz.:D
18 Replies
B
😆
A
lol 😄
P
Prophecy ⭐ 17y
😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
basit.
.NET
.NET ⭐ 19y
@Jadakiss
Dikkat ettim de açtığın başlıkların tümü || xx || şeklinde oluyor xD
[F New]Solo Gitarist
J
joLLy jaRin OP ⭐ 17y
@Jadakiss

dikkat çekmek için genellikle düz yazılı konular ilgi görmüyor ondan dolayı olabilir. 😄
O
😆
B
lol.
K
Kobe ⭐ 19y
@Jadakiss

dikkat çekmek için genellikle düz yazılı konular ilgi görmüyor ondan dolayı olabilir. :D

7. Kullanıcıların konu başlıklarını abartı şekilde farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.
M
Misproject ⭐ 19y
😎
P
Presence ⭐ 19y
valla bunu bu sitede kaçıncı görüşüm baya bi çok olduğu için hatırlamıyorum
E
e-con ⭐ 17y
@Jadakiss

dikkat çekmek için genellikle düz yazılı konular ilgi görmüyor ondan dolayı olabilir. :D

7. Kullanıcıların konu başlıklarını abartı şekilde farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.

|| xx || ile ( €, £, @, ã, é, vb.) ilgi çekici >>>, !!! bunların arasında ki benzerliği pek anlamış değilim.
B
lol 😄
B
Brooklyn ⭐ 18y

|| xx || ile ( €, £, @, ã, é, vb.) ilgi çekici >>>, !!! bunların arasında ki benzerliği pek anlamış değilim.

Konuyu açan arkadaş ||| işaretlerin dikkat çekmek için koyduğunu söyledi. Bu yasakmış.

Ps : Pekte önemli bir olay değil devam edelim 😄
F
fener1907 ⭐ 19y
😄 😈 😎
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
Şakamı bu ya 😄
S
😆

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: