Icerige atla
Extraloob

HTC Desire S Vs LG OPTIMUS Black P970

· 25 Yanıt · 1.8K görüntüleme
N
NewJersey OP ⭐ 15y
İphone 4 e o kadar para veremem.Diz seviyesinden bile düşse bile kırılıyor.
850 TL param var. HTC Desire S taraftarıyım fakat telefon 950 TL - 1000 TL arası.
Kampanyalı olan yerler var fakat onlarada pek güvenmiyorum.İnternetten satış yapıyorlar.
Sizce hangisini seçmeliyim ? Ucuz olan bir yer biliyormusunuz ?

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilasti ... C-Desire-S
25 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Htc 5 para etmez ben sana söyliyim desire lar çok kötü dokunmatik falan herşeyi pert HTC sadece Sensation iyidir. Onun dışında birşey alacaksan 4s al. Gayet memnunum 😄
J
JetHomme ⭐ 19y
2'si arasında kaldıysan S al derim. Çünkü S'de;

LCD Dokunmatik ekran
Z'ye göre daha hafif
Z'ye göre daha uzun pil ömrü
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bu telefonuda incele bence;
http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/smart ... G-P970.jsp

Wuuu buda güzelmiş android market var mı acaba ?

tabiki 🍺

[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
J
JetHomme ⭐ 19y
tabiki Optimus Black.
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Yarın bir çarşıda fiyat araştırması yapayım ona göre bakıcam ❤️
W
Whisk ⭐ 16y

Diz seviyesinden düşse bile kırılıyor mu? 😱 Dün 1 bardak su döküldü iphoneuma evlat acısı gibi koydu ama telefona hiç bişi olmadı sapa sağlam. Bugün de diz seviyesi değil yüksek masadan düştü hemde tahta zemine halıya da düşmedi telefona gram zarar gelmedi. Nasıl bir nazar değdiyse telefonuma 😄 Ama tank mübarek hiç birşey olmuyor.
J
JetHomme ⭐ 19y

Diz seviyesinden düşse bile kırılıyor mu? 😱 Dün 1 bardak su döküldü iphoneuma evlat acısı gibi koydu ama telefona hiç bişi olmadı sapa sağlam. Bugün de diz seviyesi değil yüksek masadan düştü hemde tahta zemine halıya da düşmedi telefona gram zarar gelmedi. Nasıl bir nazar değdiyse telefonuma 😄 Ama tank mübarek hiç birşey olmuyor.

valla benim 3GS kadar hiçbir telefon düşmemiştir. Kaç kere yatakdan düştü, Bir keresinde yolda elimden düşürdüm betonda kaç takla attı dedim bu sefer gitti ama yine sapasağlam. 😆 maşallah diyelim de 🙏
N
NewJersey OP ⭐ 15y

Birde İphone alırsam burdan alamam.
Yurtdışından getirmem lazım fasa,fiso işler ...
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Ona bakarsan babam sinirlendi benim telefonu camdan dışarı fırtlattı sadece arka kapakta ufak bir çizik var 😄 [ 2.Kat ]
Samsung Star Wifi
W
Whisk ⭐ 16y
Ona bakarsan babam sinirlendi benim telefonu camdan dışarı fırtlattı sadece arka kapakta ufak bir çizik var 😄 [ 2.Kat ]
Samsung Star Wifi

Sen iphone için diz seviyesinden düşünce kırılıyor dedin onun için söyledim. iPhone en iyisi ama almak istemiyosan LG Optimus'u öneririm. iPhone'unun ekranını bile LG yapıyor zaten.
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Samsung Star Wifi

Sen iphone için diz seviyesinden düşünce kırılıyor dedin onun için söyledim. iPhone en iyisi ama almak istemiyosan LG Optimus'u öneririm. iPhone'unun ekranını bile LG yapıyor zaten.

Valla sizinkilerin mahşallahsı var 😄
Diz demiyelimde bel diyelim 👍
X
Xrosower ⭐ 17y
Olum Taygun Exl'da olmasa sen ne yapacaksın la , her şeyini bize soruyorsun ? 😁
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Olum Taygun Exl'da olmasa sen ne yapacaksın la , her şeyini bize soruyorsun ? 😁

Ne diyelim EXL sağolsun ❤️ summer3:
R
RoqA ⭐ 17y
Htc 5 para etmez ben sana söyliyim desire lar çok kötü dokunmatik falan herşeyi pert HTC sadece Sensation iyidir. Onun dışında birşey alacaksan 4s al. Gayet memnunum :D

hacım abim 1 senedir falan htc desire kullanıyor ben de çok kez ondan alıp kullandım çok kullanışlı ve birçok özelliği bulunan bir telefon dokunmatiği de çok iyi. 🤝
S
Scratch ⭐ 14y
Lg ekran teknolojisinin lideri.

Lg optimus blackı incelemiştim güzel telefon ama param yetmez ona :/ Ani bi kararla samsung galaxy Y aldım memnunum. Bütçesi dar olanlara tavsiye ederim.
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Telefoncuya gittim. Dedi HTC alma , önermem.
Samsung yada Nokia al dedi , bende Android olsun dedim.
Samsung Galaxy Ace al dedi kampanya var.
Bütçeyi arttırsan Galaxy W al dedi.
Samsung mu ? HTC mi ?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
telefoncu? abi büyük mağazalara gitsene

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: