Icerige atla
Extraloob

hotanı niya generaller bastı

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
yeni aldığım charın skillerini denerken bi baktım biri geliyo peşindende 2 tane niya general giant işte ss 😁
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yok canım oraya kadar çekiyorlar tuhaf oyuncu çok memlekette 😄
M
mavigiz ⭐ 19y
çekiyorlar abi. çünkü nerden biliyorum. bir keresinde taklaya giderken 48 lık orumceklerın orada baktım eleman eliteyı almış gelıyo. dedim bilader nereye boyle. dont shot! don shot plss! yazdı gavur :)) dedim hee ok ok contunıe contunue devam devam dedim bastım gitmiştim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahaha deli dialog olmuş yaran dialoglar arasına katılabilir 😄 😜
P
çekiyorlar abi. çünkü nerden biliyorum. bir keresinde taklaya giderken 48 lık orumceklerın orada baktım eleman eliteyı almış gelıyo. dedim bilader nereye boyle. dont shot! don shot plss! yazdı gavur :)) dedim hee ok ok contunıe contunue devam devam dedim bastım gitmiştim.

Süpersin 😁
T
turkmaster ⭐ 18y
😄 mavigiz süper olmus knka yav bu arada serverler yeni acıldıgında isy u içeriye kadar cekerek kaybettikleri video izlemiştim ben
M
mesut_xD ⭐ 18y

asdasdasd 😁
E
emeqLi_b0w ⭐ 18y
pandora olabilir ☕
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Extra nın dediği gibi tuhaf çok yahu yemiyor içmiyor mob çekiyorlar buralara , daha neler görmüştüm serverın ilk günlerinde Ishadeden isu. yu ferrye çekmişlerdi 😜 .
I
Intensify ⭐ 18y
bende taklada devil yetiyi görmüştüm
K
kroenenss ⭐ 18y
güzel 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: