yeni aldığım charın skillerini denerken bi baktım biri geliyo peşindende 2 tane niya general giant işte ss 😁
- Resim Silinmiş.
hotanı niya generaller bastı
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yok canım oraya kadar çekiyorlar tuhaf oyuncu çok memlekette 😄
çekiyorlar abi. çünkü nerden biliyorum. bir keresinde taklaya giderken 48 lık orumceklerın orada baktım eleman eliteyı almış gelıyo. dedim bilader nereye boyle. dont shot! don shot plss! yazdı gavur :)) dedim hee ok ok contunıe contunue devam devam dedim bastım gitmiştim.
zuahahaha deli dialog olmuş yaran dialoglar arasına katılabilir 😄 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
çekiyorlar abi. çünkü nerden biliyorum. bir keresinde taklaya giderken 48 lık orumceklerın orada baktım eleman eliteyı almış gelıyo. dedim bilader nereye boyle. dont shot! don shot plss! yazdı gavur :)) dedim hee ok ok contunıe contunue devam devam dedim bastım gitmiştim.
Süpersin 😁
T
turkmaster
⭐ 18y
😄 mavigiz süper olmus knka yav bu arada serverler yeni acıldıgında isy u içeriye kadar cekerek kaybettikleri video izlemiştim ben
asdasdasd 😁
E
emeqLi_b0w
⭐ 18y
pandora olabilir ☕
Extra nın dediği gibi tuhaf çok yahu yemiyor içmiyor mob çekiyorlar buralara , daha neler görmüştüm serverın ilk günlerinde Ishadeden isu. yu ferrye çekmişlerdi 😜 .
bende taklada devil yetiyi görmüştüm
güzel 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap