kanit ? 🙄
HnTrue ye GÜVENMEYİN!!!
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Böyle şeyler yazarak kimseyi karalamayın. Kanıtınızı getirin koyun herkes kimin ne olduğunu anlasın.
[ek #12654]
Msn konuşmanız ve faturanızı resim çekip buraya koyunuz gereken yapılıcaktır , kanıt koyulmadığı taktirde kimse suçlu değildir.
hntrue gelsin bakalım birde o tarafı dinleyelim.
[ek #12654]
Bu insanlar ne kadar alçalıyor para için ya.Çok acıyorum çok...
bu konusmaları ve hesap numarasını kaydet faturanla git bir savcılıga direk suc duyurusunda bulun 😈 😈
Hntrue banlanmıştır.
/ Aracılık hizmeti veriyoruz d mi üç beş kuruştan kaçıyorsunuz sonra tamamından oluyorsunuz.
/ Aracılık hizmeti veriyoruz d mi üç beş kuruştan kaçıyorsunuz sonra tamamından oluyorsunuz.
[ek #12654]
Birdaha lütfen extraloob.com aracılık hizmetini kullanınız ❤️
Geçmiş Olsun.
Geçmiş Olsun.
Yazık olmuş gerçekten bu mübarek ayda böyle şeyler yapıyorlar acayip sinirleniyorum allah belalarını versin ya 😠
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun

Bundan sbotu ben alıcaktım. Önce parayı istedi bende yok dedim. Başladı sallamaya yok 2 yıldır exldeyim. Old Schoolum bi bot için adımı kötüleyemem felan. Ama gördükki şeref...n tekiymiş.
Peşini bırakma.Adalete başvur.Yanına kalmasın 4ş4lığın
35 tl için savcılıkla ugrasmaya degmez o %90 çocuktur yine bir şey olmaz o çocuga...Ucuz yırmıssın...
Yoo paradan daha önemli duygular vardır dünyada.İntikam mesela 😉
Böyle durumlar için extraloob bir önlem aldı ztn diye biliyorum.Takas sistemleri var toplam 7.5 tl ödüyorsunuz ve size aracılık yapıyorlar.Git....gi...yor sitesindeki gibi gayet güvenli 😊 Kendim bu şekilde aldım çok çok memnunum.Bu şekilde alışveriş yapın böle insanlara fırsat vermeyin.Önce teklif edin sonra alışverişe girin.Niyeti kötü olan aracılığa yanaşmaz zaten.Bilginize... :)) Ve size çok çok önemli bi uyarım olacak.Sbot aldıktan sonra anında paypaldan süresini uzatın yoksa satın aldığınız kişi anında şifreyi bir önceki s-bot paypal uzatma koduyla değiştirebilir.Bu da önemli bi ayrıntı.Umarım bilmeyenler için yardımı dokunur... Kalın sağlıcakla 👍
Yuh artık 😄 az daha silk i werıyordm bende...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap