Icerige atla
Extraloob

Hizbulahçılar, Polat'a Domuz Bağı Yaptılar

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Galiba Hizbullahçılar Polat'a teklif yapıp Filistin'e göndercekler. Zaten dizi ile filmi bağlıcaklardı. Bakalım ne olucak bir dahaki bölümde?

(bkz. Hizbullahçılar, Polat'a Domuz Bağı Yaptılar )
10 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Felaketti yaa, adam kaldı öyle. Bakalım bu defa kim kurtaracak 🤔

Bence cahit kurtarır gibime geliyor^^
Special thx to Flexi
W
Whisk OP ⭐ 16y

Polat başa çıkamadı onlarla Cahit hayatta baş edemez. Domuz bağı dedikleri çok tehlikeliymiş hemen müdahale yapılmassa öldürüyormuş ama tabii Polat ölmeyecek Filistin'le bağlıyacaklar çünkü. Belki flashback'le Aslan Akbey'in domuz bağından nasıl kurtulacağını gösterir filan en iyisi bidahaki bölümü beklemek 🤤
T

Polat başa çıkamadı onlarla Cahit hayatta baş edemez. Domuz bağı dedikleri çok tehlikeliymiş hemen müdahale yapılmassa öldürüyormuş ama tabii Polat ölmeyecek Filistin'le bağlıyacaklar çünkü. Belki flashback'le Aslan Akbey'in domuz bağından nasıl kurtulacağını gösterir filan en iyisi bidahaki bölümü beklemek 🤤

yorumu okurken düşündüm de ne senaryo olur o be ufff makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu mesajı gördüm akşam misafirlerim vardı izleyemedim şimdi online izliyorum 🤤
W
Whisk OP ⭐ 16y
bu mesajı gördüm akşam misafirlerim vardı izleyemedim şimdi online izliyorum 🤤

İzle Okan abi. Yanlız çok sıkıcı bölümdü hiç aksiyon yoktu sadece son sahnelerde vardı biraz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
izledim geldim fena bağladılar polat'ı bakalım kim takip etmiş kurtaracak makara:
B
Belarj ⭐ 17y
izledim geldim fena bağladılar polat'ı bakalım kim takip etmiş kurtaracak makara:

Takip etmesine ne gerek var abi tek başına gitmemiştir polat yaw sadnessla1

Ps: devamlı verdikleri mesaj enteresan yanlız hizbullahcıları pkkya karsı cıkardılar tarzında 🤔
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
R
RoyalFlash ⭐ 17y

Takip etmesine ne gerek var abi tek başına gitmemiştir polat yaw sadnessla1

Ps: devamlı verdikleri mesaj enteresan yanlız hizbullahcıları pkkya karsı cıkardılar tarzında 🤔

verdikleri msj doğrudur.Bu devlet o kadar güçlüdürki bir terör örgütüyle başetmek için diğerine destek veren yobazlar topluluğudur(şuan).

durmak yok sekertmeye devam...

sızlaya sızlaya kemik kalmadı kemik.....
E
exotic ⭐ 18y
Kötülerden birileri öldürmeyin der muhtemelen bir yere götürürler polatın işlerine yaraması için 😜 Teori 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: