L Leet1 OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Arka arkaya 2 lord 😜 Şu an 3.yü kesmek için bekliyorum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Milano ⭐ 18y 17 yil once #2 Hatırlı olsun hacım ne diyelim 😆PS: STR oranı biraz dusk gibime geldi ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 OP ⭐ 19y 17 yil once #3 Hatırlı olsun hacım ne diyelim 😆PS: STR oranı biraz dusk gibime geldi ^^Evet , Şimdilik gerek duymuyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #4 Hayırlı olsun . Şimdikinide kesicen gibime geliyo 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #5 bensiz operasyonlara çıktın hacım walla helal az kaldı kardeşinde gelecek peşine 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 OP ⭐ 19y 17 yil once #6 bensiz operasyonlara çıktın hacım walla helal az kaldı kardeşinde gelecek peşine :D894485 Gözle bekliyorum hacım NWO ekibiyle beklemek ayrı zevk ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #7 gz, shaitan operasyonuna çıkın bu gece, extra yatsın altına tank olsun sen kes 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 17 yil once #8 H.o inş. diğerinide kesersin 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #9 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #10 Hayırlı olsun hocam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #11 tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil