L Leet1 OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Lordu tek başıma templede bekliyordum içimde doğmuştur orda çıkacağı xPRes'lendikden sonra hemen giant çekip Bunwang-Ujigi-İshadelerde katliam yaptım xPPek SS alamadım Video aldım belki düzenler yayınlarım İşte ss ler :GAIA ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #2 Tebrikler.. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 17 yil once #3 Çok gzl olmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #4 Tebrikler : ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 17 yil once #5 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q QuickMeck ⭐ 18y 17 yil once #6 Zuhaha ezik king 😜 tebrikler kardeşim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bahrey ⭐ 19y 17 yil once #7 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #8 off hacm offf bensiz neler yapmaya başladın sen ama dur az kaldı sık dişini geliyorum 7/24 nöbette olacağız ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #9 Tebrikler.Goldbotlara ölümmmmmmm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 17 yil once #10 güzelde çarın hp çook az TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 17 yil once #11 Gzl olmuş gold botlar kaçıcak delik aramışlardın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #12 GM nin işini benimsemişin hocam TEBRİKLER TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #13 tebrkler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil