E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #1 ben suscam resimler konuşsun romedeki ezik charımla biraz gold bot keseyim dedim 😁 😁 SAYGILAR 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #2 yazık yaw adamın kurdundan ne istedin 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #3 😁 Sen kesiyorsun sonra biz gold alamıyoruz 😜 ps: şaka iyi yapmışsın. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #4 ya bırak zaten uyuzum şu botlara gördüğüm yerde dalıyorum ezik charlarla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #5 Bu goldbotlardan çektiğimi bir ben bir Allah bilir 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #6 Bu goldbotlardan çektiğimi bir ben bir Allah bilir :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O odesca ⭐ 18y 17 yil once #7 güzel bende onglarda yaptığım katliamdan sonra gold bot lara gidicektim ama teleport olamadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #8 Herkes nie bu aralar cinnet geçiriyo hastalık mı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil