Genelde sahip olunduğunda , sahip olmadan önceki hayallerine ulaştıktan sonra sıkılıp bırakma anlamında kullanılsada ben bunu Sözlüğümüz açıldığında heyooo yuppiiiiiii suppoooo hayırlı ugurlu olsun diyip sonra sozlugu terk eden şahsiyetlere ithaf ediyorum :evil:
Hevesini Alıp bırakmak..
· 5 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
belirli bir doyuma ulaşınca söylenen söz olsa gerek, bu bir bilgisayar oyunuda olabilir eski bir sevgilide olabilir.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Haz alma duygusunun azaldığı zaman ortaya çıkabilen bir söz
Bize Özel duygulardan..Sanırım bu engellenebilir birşey degil
Mesela: Kıza ulaşıncaya kadar binbir türlü zahmete giriyorum Kıza Trace atmış 24h peşindeyim 😜 ama , kızı elde ettikden sonra Böyle bi istememezlik başlıyor en fazla 1-2 ay sonra Ayrılmak için ilk fırsatı gözlüyorum : 😆 😜
Mesela: Kıza ulaşıncaya kadar binbir türlü zahmete giriyorum Kıza Trace atmış 24h peşindeyim 😜 ama , kızı elde ettikden sonra Böyle bi istememezlik başlıyor en fazla 1-2 ay sonra Ayrılmak için ilk fırsatı gözlüyorum : 😆 😜
Silkroad'ı 1 yıl oynadıktan sonra artık oynamaktan nefret etmek olayı için kullanılabilecek kelime grubu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
İnsanı alıp götüren şarkılar F Klavye alıp, tuşların yerlerini değiştirerek Q klavye imal Bu şarkı insanı alıp götürmesin de kim götürsün [ANKET] iBOT silah kırılınca Yedek silahı alıp kasmaya devam etmesi merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın