Icerige atla
Extraloob

İnsanı alıp götüren şarkılar

· 68 Yanıt · 25K görüntüleme Sabitlenen
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Bu tür şarkı önerileri bekliyorum

Lütfen dinleyin ona göre öneri yapın 😘
68 Yanıt
P
Phantoso ⭐ 18y
Yolculuk nereye hocam
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Yolculuk nereye hocam

Derinlere
.NET
.NET ⭐ 19y
Ensturmental

____

Bunlar da iyidir
[F New]Solo Gitarist
N
Nervous ⭐ 16y
Temet Nosce
.NET
.NET ⭐ 19y
Stratovarius haci mukemmeldir hakikaten
[F New]Solo Gitarist
B
aerials,fck the system videolarıda koycaktımda gözükmedi bi sorunmu var acaba .)

gerçi system in tüm şarkıları götürüyo fakat bunları daha bi severim 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
SOAD guzel parcalari var ama serefsizler. Bir b*k yediler sonra gelen tepkiler uzerine Turkler'e karsi bir zaafimiz yok vs vs. Yersen.
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y

lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
hepsi ayrı ayrı güzel ama farklı tarzlarda beni götürmediler hiç bi yere valla 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Sen tam ne istiyorsun anlamadim ki ben lakin herkesin ruhu tarzi farklidir. Ben Unforgiven 3 dinledigimde atiyorum dedigini hissediyorum ama baskasi dinlese bu ne lan tepkisini bile verebilir.
[F New]Solo Gitarist
S
Serj ⭐ 18y
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Sen tam ne istiyorsun anlamadim ki ben lakin herkesin ruhu tarzi farklidir. Ben Unforgiven 3 dinledigimde atiyorum dedigini hissediyorum ama baskasi dinlese bu ne lan tepkisini bile verebilir.

senin gönderdiğin şarkılar alternatif rock sanırım benimkilerinde indie galiba, mesela ben attıgım o sarkıları tekrar çalda sürekli dinlerim ama bunları art arda 2den fazla dinleyemem, ha kötü demiyorum güzel dinlenesi şarkılar.
.NET
.NET ⭐ 19y
Tamam iste bak ayni seyden bahsediyoruz benim defalarca dinledigim parcayi sen bi kere bile dinlediginde begenmezsin 😄
Acikcasi konudaki parcalari daha yeni goruyorum ben direk konuya girip mesaj atmistim 😄
Bu da indie rock belki seversin haci

[F New]Solo Gitarist
bluesman
bluesman ⭐ 17y

lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Tamam iste bak ayni seyden bahsediyoruz benim defalarca dinledigim parcayi sen bi kere bile dinlediginde begenmezsin 😄
Acikcasi konudaki parcalari daha yeni goruyorum ben direk konuya girip mesaj atmistim 😄
Bu da indie rock belki seversin haci

ahahha bi de yazdım dinleyin benimkileri sonra önerin diye biliyodum böyle olacagını 😄
rock hayatın olmuş artık rocksız bişeyin yok abi ya 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
onur bak mesela sevdiğim rocklardan senelerdir dinlerim
Spoiler

tabi rock dinleyen kime bu sarkıları göstersem "kadın vokalist summer7: " deyip dinlemediler bile
.NET
.NET ⭐ 19y

Bayan vokal olunca ne oluyormus? Bi gitsinler Epica Nightwish falan dinlesinler ya da Arch Enemy dinlesinler bi. Angela'nin cikardigi sesi k*clarindan cikarabiliyorlar miymis merak ettim
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Bayan vokal olunca ne oluyormus? Bi gitsinler Epica Nightwish falan dinlesinler ya da Arch Enemy dinlesinler bi. Angela'nin cikardigi sesi k*clarindan cikarabiliyorlar miymis merak ettim

Direk önyargıyla karşıladıklarından çok şey kaybediyorlar ama işte.. 🙄
bu arada paramoreun ignorance de güzeldir 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: