Icerige atla
Extraloob

Herkezin Okuması Gereken Bilgilendirme

· 12 Replies · 1.3K views
R
Rochas OP ⭐ 16y
Arkadaşlar öncelikle merhaba ;
Bugün gördüğüm birşey üzerine bu topici açmak istedim , biz uzun zamandır bu sitedeyiz kimin ne olduğunu biliyoruz ve extraloob.com'u seviyoruz peki ya yeni gelenler ? extraloob adına yapılan suçlamaların dikkat ederseniz hep ya 1 postu ya 2 3 4 5'tir uzun zamandır bu sitede olan bu iftiraları atamaz atmazda çünkü böyle birşeyin olmadığını biliyorlardır ee burdan anlaşılıyorki o kişilerin iti kopuk olduğunu biliyoruz neyse lafı sanki karıştırdım 😜 demek istediğim şu extraloob.com sitesine atılan suçlamalar asılsızdır başka sitelerden gelip bizi kötülüyorlar çekemiyorlar lütfen bunlara inanmayınız yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum
Bunların Hepsi Asılsızdır Güvenle aracılığımızdan , sbot satışımızda ve diğer hizmetlerimizden güvenle yararlanabilirsiniz iyi forumlar ❤️ 🍺

12 Replies
R
al sana 2 dakika 😆
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bugün gördüğüm birşey üzerine bu topici açmak istedim , biz uzun zamandır bu sitedeyiz kimin ne olduğunu biliyoruz ve extraloob.com'u seviyoruz peki ya yeni gelenler ? extraloob adına yapılan suçlamaların dikkat ederseniz hep ya 1 postu ya 2 3 4 5'tir uzun zamandır bu sitede olan bu iftiraları atamaz atmazda çünkü böyle birşeyin olmadığını biliyorlardır ee burdan anlaşılıyorki o kişilerin iti kopuk olduğunu biliyoruz neyse lafı sanki karıştırdım 😜 demek istediğim şu extraloob.com sitesine atılan suçlamalar asılsızdır başka sitelerden gelip bizi kötülüyorlar çekemiyorlar lütfen bunlara inanmayınız yeni gelen arkadaşlara sesleniyorum
Bunların Hepsi Asılsızdır Güvenle aracılığımızdan , sbot satışımızda ve diyer hizmetlerimizden güvenle yararlanabilirsiniz iyi forumlar ❤️ 🍺

+Limanerg 🍺 😘
ps:diğer* cool2:
U
Unforgiven ⭐ 17y
+Unforgiven 🍺
Z
ZikywaL ⭐ 19y
al sana 2 dakika 😆

🙄 🙄

Bunların Hepsi Asılsızdır Güvenle aracılığımızdan , sbot satışımızda ve diyer hizmetlerimizden güvenle yararlanabilirsiniz iyi forumlar ❤️ 🍺

+Limanerg 🍺 😘
ps:diğer* cool2:

+Ziky 🍺 ❤️
.NET
.NET ⭐ 19y
Bir dakikada 60 saniye var
2+60=62
Bugünün tarihi 12.09 12+9=21
62-21=41
41-1=40 ve mhpnin 40. yılı kutlu olsun ccc böğğ summer6:
[F New]Solo Gitarist
U
Unforgiven ⭐ 17y
2+60=62
62-21=41

😁 😆
X
xcorelli ⭐ 18y
2+60=62
62-21=41

boku cikti boyle espirelerin daral:
R
Rochas OP ⭐ 16y
bu topic de makara oldu sonumuz hayrola 😜 hep bu onur hep makara:
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
bu topic de makara oldu sonumuz hayrola 😜 hep bu onur hep makara:

Adam pro beyler dağılın makara:
Z
ZikywaL ⭐ 19y
1 günde 24 saat var
2 günde 48 saat eder
günde 3 öğün yemek yeriz bu 8 saate denk gelir.
48-8=40

alın size mhpnin 40. yıldönümü 😆 😆
.NET
.NET ⭐ 19y
2+60=62
62-21=41

boku cikti boyle espirelerin daral:

ok.
[F New]Solo Gitarist