Icerige atla
Extraloob

World Of Warcraft Bilgilendirme

· 11 Yanıt · 4.3K görüntüleme Sabitlenen
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
11 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ellerine sağlık hacım teşekkür ettik.

/Sabittir. ❤️
Special thx to Flexi
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Ellerine sağlık hacım teşekkür ettik.

/Sabittir. ❤️

Ben teşekkür ettim 🍺
R
RoqA ⭐ 17y
😘 👍

ps: anladın sen 😜
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
😘 👍

ps: anladın sen :P

Eyvallah hacım sana ayrıca kocaman teşekkür ediyorum 😘 🍺
X
Xperyon ⭐ 15y
Arms Warriorlar vs'lerde kırıp geçiriyor tek gücü frost mage sökmüyor bilginize 😊 Ben hala 1e1 de bir frost mage kesebilmiş değilim :)
T
Tauriel ⭐ 15y
sa arkadaşlar ben oyunu indiriyorum ama catalyzm yok kendi sitesinde direk mınts of padarıa war o iniyor sorun su bu wow un birsürü oyunumu var mesela mınts of padarıa war farklı catalyzm farklı bir oyunmu bunu çok merak ediyorum.
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Bakıyorum yeni konu heralde bir bakıyorum hortlatılmış konu makara: makara:
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
X
Xperyon ⭐ 15y
Bu mesaj Arw3N rumuzlu uyeden alinti yapildi
sa arkadaşlar ben oyunu indiriyorum ama catalyzm yok kendi sitesinde direk mınts of padarıa war o iniyor sorun su bu wow un birsürü oyunumu var mesela mınts of padarıa war farklı catalyzm farklı bir oyunmu bunu çok merak ediyorum.

World Of Warcraft tek bir oyun ötekiler ek paketleri ( burning crusade,wrath of the lich king,cataclysm,Son olarak Mists of pandaria ) birde oyunu bedava oynayamazsın haberin olsun.Trial olarak oynarsın ondada hemen hemen herşey kısıtlı 20lv max takas yok pm yok vb.Ek olarak konu başlığına gelipte okumadan yorum yapan tek seni gördüm 😜

😁
T
Tauriel ⭐ 15y
Bu mesaj Erebor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Arw3N rumuzlu uyeden alinti yapildi

World Of Warcraft tek bir oyun ötekiler ek paketleri ( burning crusade,wrath of the lich king,cataclysm,Son olarak Mists of pandaria ) birde oyunu bedava oynayamazsın haberin olsun.Trial olarak oynarsın ondada hemen hemen herşey kısıtlı 20lv max takas yok pm yok vb.Ek olarak konu başlığına gelipte okumadan yorum yapan tek seni gördüm 😜

😁

Lonely Mountain'daki arkadaş alkis: ücretli olduğunu biliyoruz oyunu araştırmadan indirmedik ayrıca okudum,Yukarıdakileri anlamadığım şeyleri soramıyacaksam ne anladım ben böyle forumdan 😆
H
Herreko ⭐ 12y
Cidden güzel bir paylaşım olmuş . Bileğine sağlık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: