Biliyosunuz arklar SBot'da auto party yoq.:( Diger Bi degişle otamatik formlama 😊 Ben o kadar araştırdım. Arka planda calısan böyle bi program bulamadm... Arklar böyle bi program bilen yada Bi sekilde bu sorunu halleden arklarımız warsa lütfen Bizede paylaşsınlar..
Simdiden SAoLun 😊
İii Günler 💃 💃 💃
Herkezin işine yarayacak eger çözülürse (Auto party)
· 7 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Biliyosunuz arklar SBot'da auto party yoq.:( Diger Bi degişle otamatik formlama 😊 Ben o kadar araştırdım. Arka planda calısan böyle bi program bulamadm... Arklar böyle bi program bilen yada Bi sekilde bu sorunu halleden arklarımız warsa lütfen Bizede paylaşsınlar..
Simdiden SAoLun 😊
İii Günler 💃 💃 💃
eskiden autoit le yapılan bi program vardı malesef artık yok 🤔
T
Titanyum-X
⭐ 17y
nasıl yok ya 😊 var ya
Olmasa da olur,ben rahatım o konuda
nasıl yok ya 😊 var ya
Biraz bilgi wererek Sunarmısın bize programı...
T
Titanyum-X
⭐ 17y
nasıl yok ya 😊 var ya
ben yazmadım abim yazmış ama.
Sbot'ta Party seçeneğinde Party seçeneklerine göre gelen party leri kabul et ile party seçeneklerine göre party yolla seçenekleri var bunu demiş olabilir.
nasıl yok ya 😊 var ya
ben yazmadım abim yazmış ama.
Sbot'ta Party seçeneğinde Party seçeneklerine göre gelen party leri kabul et ile party seçeneklerine göre party yolla seçenekleri var bunu demiş olabilir.
Anladım Kardeşim bizim amacımız o degil o cok basit 😊 Bizim amacımız partyi formlamak :=) Araştırdım ama arka planda calısan bişey yoq :S Bi tane war ama sanırım saglıklı bişey degil..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap