Icerige atla
Extraloob

herkese elveda...

· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
herkese merhabalar...
liseye başladığım için annem pc yi götürüyor bu yüzden forumu gelecek yaza kadar bırakıyorum bana her konuda yardımcı olan herkese çok çok tşk eder gözlerin öperim...

saygılarımla
ironEyE
19 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Seni buralarda,bekliyor olucağız.Okul önemli,Annene bu konuda karşı gelme,senin geleceğini düşüyor, yazın bol bol 7/24 ExL çakarsın artık.Tabi ayrılanlarla kalanlar olabilir,tam kadro göremeye bilirsin...
B
bannedddd ⭐ 19y
Vay be sen de mi? 😜
Forumda gereksiz mesajlarınla biliniyorsun ama hoş seni de arıyor olacak forum. 😁 Kendine iyi bak, güle güle git güle güle gel.
B
Black Rain ⭐ 19y
Güle Güle Bu Forumdaki Biricik Dostum Seni Burada Sabırsızlıkla Bekliyor Olacağım.... 😘 😘
S
SnowFlake ⭐ 18y
elveda...
fazla sürmesin 😊 çabuk gel ^^
B
belgther ⭐ 19y
lise hayatinda basarilar dileriz ironeye, Avatar Fun Club baskani...
B
elveda canımcım müthiş post kasıyordun.Seni gidi seni 😊 kalsaydın extraloob u geçerdin sen 😄
T
Tarantella ⭐ 19y
herkese merhabalar...
liseye başladığım için annem pc yi götürüyor bu yüzden forumu gelecek yaza kadar bırakıyorum bana her konuda yardımcı olan herkese çok çok tşk eder gözlerin öperim...

saygılarımla
ironEyE

baskıcı yönetim..
C
Crown ⭐ 19y
Görüşmek dileğiyle 😉

Bende nadir giriceğim foruma gece kuşları felan yok artık sahura kalktımı bakarım biraz 😄
C
carwen ⭐ 18y
Görüşmek üzere hocam..
J
Journalist ⭐ 19y
görüşmek üzere seni özleyeceğiz 😘
O
OSKIJEN ⭐ 19y
Yeni Okul Hayatında başarılar dilerim. ( vaybe lise he. Hey gidi günler diyesim geldi )
M
MaPaP4 ⭐ 19y
En güzel yıllar lise yılları bunu unutma ^^ tadınız cıkar ßß
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
okul hayatı herşeyden önemlidir ne kadar çalışkan ve istediğinizi başaran biri olduğunuzu gösterirseniz o kadar çok kazanırsınız biz buradayız okulu süppoo bir derece ile hallet gel bekleriz.com
A
addIcFb ⭐ 19y
Aynı durum bende de var.Lise 3 oldum pc ve neti kaldırdılar.Cafeye gidiyorum,Yada abimlere.Bi kaçamak yakalayıp yıne sıtede olmaya çalışıyorum.

Neyse İnşallah yeniden döndersin aramıza 😊
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
elveda canımcım müthiş post kasıyordun.Seni gidi seni 😊 kalsaydın extraloob u geçerdin sen :D

😁 😁

Lise Hayatında Başarılar
Q
Quincey ⭐ 18y
Vay be sen de mi? 😜
Forumda gereksiz mesajlarınla biliniyorsun ama hoş seni de arıyor olacak forum. 😁 Kendine iyi bak, güle güle git güle güle gel.
B
BlueLight ⭐ 18y
Çabuk Gel .. 😞 😞 Ühüüü Ühüü
Foşşş ( su xD )
S
Statuss ⭐ 18y
Okulunda başarılar dilerim.Güle güle yazın bekliyoruz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: