Arkadaşlar Netim yarın kapanıyor büyük bir süpriz olmazsa Burda çok iyi vakit geçirdim çar aldım çar sattım ve bunun gibi bir sürü şey Nerdese bütün forumları gezdim en çok burda tad aldım Neyse Kalın Sağlıcakla
Zszc de Çarlarım kaldı onlar satılırsa iyi olur 101 bow 100 glaive 2si 30 tane 15 ilkergullu_35@hot
sin: 😢
Önümde bi sınav var 2 sene var ama 2 sene inek olmak varken hayatım boyunca eşek olmayı hiç ama hiç istemiyorum 🎭
Herkese Elveda Net gider Ben Gider :'(
· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
bendensin 🤘 😁
hadi hayırlı olsun kuzum başarılar dilerim hayatında 😘
Başarılar...
Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür ederim okan Abi hakkını helal et şu sitede üstümde hakkın çok arada seni sinir etsem de arada sende beni sinir etsen de Çar takaslarında Satışlarında çok emeğin geçti herşey için çok ama çok teşekkür ederim
SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ÖZLEYECEM
SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ÖZLEYECEM
Görüşmek üzere 😘
Görüşmek üzere 😘
😘
hadi hayırlı olsun kuzum başarılar dilerim hayatında 😘
Ps: 1 hafta sonra tekrar dönüp arkasına bakıcağına eminim,çok kişiler gördüm gidicem diyipde hala burda olan. 🎭
Ps 2 : Görüşmek üzere bro. ❤️ 😘
good byeee 😘
Yine bekleriz dersler iyidir candır tabi çalışıldığı müddetce ^^
[ek #12654]
K
KatilBamya
⭐ 16y
Benim zamanımda oks vardı bizim alt tayfamızdı çocuk ve türkiyede müthiş birerece yapmıştı o adam su anda lise 4 e geçti ve hala alttaki internet cafede milletle dota oynuyor ve bu çocuk fen lisesinde anlamıyorum siz mi çok çalışkansınız yoksa milletmi çok zeki yoksa siz mi zekisiniz milletmi tembel
İyi bir yeri tuttur bu güzel insanlar topluluğu hep burada 😜 😘 ❤️
Benim zamanımda oks vardı bizim alt tayfamızdı çocuk ve türkiyede müthiş birerece yapmıştı o adam su anda lise 4 e geçti ve hala alttaki internet cafede milletle dota oynuyor ve bu çocuk fen lisesinde anlamıyorum siz mi çok çalışkansınız yoksa milletmi çok zeki yoksa siz mi zekisiniz milletmi tembel
Millet tembel.
Kapattır ya bende eylülde dershaneye başlıcam üniversiteye hazırlık 2 buçuk sene oldu liseyi bitireli son bir kez daha çalışıp şansımı değerlendiricem olmazsa askere geçici olarak takılıyorum internette birşey yok bence ben neti sınırsız ettirdim ama beni sarmıyor face falan yapacak birşey bilmiyorum yada sürekli cs 1.6 oynamaktan başka aklıma bir hareket gelmiyor görüşürüz sağlıcakla kal
T
TheCunninG
⭐ 19y
Bb
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap