Eminim Forumun %80 i evcil hayvan-Besliyor beslemiş yada besleyecektir.
Topic Altına Herkes Beslediği,yada kaybettiği pet'ini yazarsa ve de resmini koyarsa hoş bir topic olur.
Ben uzu süre muhabbet kuşu,balık,su kaplumbağası ve kısa süre için köpek beslemiştim Onların resimleri Pc'mde yok ama database silinmeden önce Pennywise ın açtığı bir konu benim pet sevdamı tetiklemiş vede Hamster Almama Neden olmuştu 8iyi ki açmış o topiği Harika bir Hayvan)
Bunlarda Şimdilik Pennywise Dediğim Hamsterımın Resimleri
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bu 4 resim yeni ama webcam le çektim biraz kötü çıktı
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Herkes Beslediği Pet'ini yazsın
· 16 Replies · 2.1K views 0 reading
16 Replies
fare ve ona benzeyen butun yaratiklardan nefret ederim mide bulanir hemen iggght Neutral
fare ve ona benzeyen butun yaratiklardan nefret ederim mide bulanir hemen iggght Neutral
+999999999
güvercin Mr. Green
İlk başta herkes öle diyor ama stres topu ya haywan bu kadar sewimli bir şey olamaz extraokk
-Resim Silinmiş.
işte benım cemilim Mr. Green
işte benım cemilim Mr. Green
vhay hacım kusunda senın gibi maşşallah. xD.ney o ole rengarenk Very Happy
vhay hacım kusunda senın gibi maşşallah. xD.ney o ole rengarenk Very Happy
saol hacım cogu ınsandan daha degerlı benım ıcın bıra falan takılırız beraber ama rakıya gelemıyo acı sevmıyo Very Happy
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
Bende maymun besliyorum; arada bi şarz etmek gerekiyo ama çok sağdıktır, koşturup durur gece gündüz. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Daha kendimi besleyemiyorum birde pet beslicem. Pehh Twisted Evil extrabeer
R
RollsRoyce
⭐ 19y
arkdaslarla ortak pitpull var + güvercin
Mr. Green
Mr. Green
yanliz sanaldada gercek hayattada beni taniyan cogu kisi hayvanina pennywise ismini veriyor,hosumada gidiyor acikcasi heheh,nerden hatirliyon sen o topic i yaw kac ay oldu ben bile unutmusum,hamsterim mefta oldu benim bikac ay once,sonra buyuk bi akvaryum bide baya bi balik aldim o iside beceremedim,yakin bi zamanda kopek alacaktim ama masrafi cok olacagi icin(kopegin kendi 500 ytl zaten) ondanda vazgectim gibi,bakacaz artik yeni bi hayvan bulmam lazim(iguana alabilirim belki)
yanliz sanaldada gercek hayattada beni taniyan cogu kisi hayvanina pennywise ismini veriyor,hosumada gidiyor acikcasi heheh,nerden hatirliyon sen o topic i yaw kac ay oldu ben bile unutmusum,hamsterim mefta oldu benim bikac ay once,sonra buyuk bi akvaryum bide baya bi balik aldim o iside beceremedim,yakin bi zamanda kopek alacaktim ama masrafi cok olacagi icin(kopegin kendi 500 ytl zaten) ondanda vazgectim gibi,bakacaz artik yeni bi hayvan bulmam lazim(iguana alabilirim belki)
Köpeğin zevki çok farklı olutor ya 2 hafta bir av köpeğine bakmıştım 15 yaşındaydı vede benim le beraber kalırken ölmüştü çok üzüyo insanı kaybetmek
benim hamsterın rengi seninkine çok benziyordu hatta o resimler sayesinde ev halıkını ikna ettim adınada başta penny diyince öyle kaldı bu arada herkese öneririm hamsterı hiç bir derdi yok nerdeyse sadece ömrü kısa Sad
seninkinin benim hamsterdan hicbi farki yok ama dedigin dogru iste omru baya bi kisa bunlarn Confused
Dayımla birlikte 2 tane av köpeği besliyoruz ...
Bir tanede bahçeli evde sivas kangalım var Cool
Bir tanede bahçeli evde sivas kangalım var Cool
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
cok gzl topic uplanmalı
upz
upz
Log in to write a reply.
Log In