Icerige atla
Extraloob

Henry nin forma numarası olan 14 ün anlamı

· 14 Yanıt · 15K görüntüleme
furious
furious OP ⭐ 19y
Thierry Henry'nin Forma Numarası Olan 14'ün Anlamı, 1+4=5 Yani Oğlunu 5 Yaşında Kaybettiğini Gösteriyor. Her Maçtan Önce Formasının Arkasındaki Numarayı Öper, Bileğine Oğlunun Kokusnu Sıkar Ve Gol Attıktan Sonra Bileğini Koklar.
14 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Henry i bilmem de önemli oyuncular 14ü giyiyorlar . bkz. cruyff
[ek #12654]
D
destiny ⭐ 18y
Bende diyorum neden her golden sonra bileğini opuyor meğerse sebebi varmış,çok duygulandım şahsen acı bir durum.
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bende diyorum neden her golden sonra bileğini opuyor meğerse sebebi varmış,çok duygulandım şahsen acı bir durum.

🤝
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayyy be ilk defa duydum duygulandım 5 yaşında kaybetmiş wahhh acı bee.
A
Adith ⭐ 18y
Henry i bilmem de önemli oyuncular 14ü giyiyorlar . bkz. cruyff

bkz. Güiza makara:
W
Whisk ⭐ 16y
Arkadaşlar bilgi yanlıştır. Henry'nin kızı hala yaşamaktadır.

P.S : Henry, 5 Temmuz 2003 tarihinde İngiliz bir model olan Nice Merry ile evlendi. Tören Highclere Kalesi'nde yapıldı ve 27 Mayıs 2005 tarihinde çiftin ilk çocukları Téa doğdu.

P.S 2 : 2005'te doğmuş 5 yaşında kaybetseydi yani 2010'da kaybetmiş olcaktı. Henry 14 numarayı 2002'den beri filan giyiyor 🤝

P.S 3 :Forma numarısı 14 , 2 ile çarp 28 , forma numarasındaki rakamları topla 5 , forma numarasındaki rakamları çarp 4 ,forma numarısındaki rakamları çıkar 3 ve bunların hepsini toplayın 40 eder . Mhp'nin 40. yılı kutlu olsun. makara:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

P.S : Henry, 5 Temmuz 2003 tarihinde İngiliz bir model olan Nice Merry ile evlendi. Tören Highclere Kalesi'nde yapıldı ve 27 Mayıs 2005 tarihinde çiftin ilk çocukları Téa doğdu.

P.S 2 : 2005'te doğmuş 5 yaşında kaybetseydi yani 2010'da kaybetmiş olcaktı. Henry 14 numarayı 2002'den beri filan giyiyor 🤝

P.S 3 :Forma numarısı 14 , 2 ile çarp 28 , forma numarasındaki rakamları topla 5 , forma numarasındaki rakamları çarp 4 ,forma numarısındaki rakamları çıkar 3 ve bunların hepsini toplayın 40 eder . Mhp'nin 40. yılı kutlu olsun. makara:

Aahahahahahahaha ciddi ciddi okudum sonuna kadar arkadaş ne güldüm allah razı olsun yaa asdadasd 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Special thx to Flexi
Z
Zeratul ⭐ 18y
oğul - kız ?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
oğul - kız ?

Tra.. ? 😁
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
oğul - kız ?

Tra.. ? 😁

Yada Bülent Ersoy ? makara:
Special thx to Flexi
furious
furious OP ⭐ 19y

makara: makara: makara: makara: makara: makara:
Z
Zeratul ⭐ 18y
oğul - kız ?

Tra.. ? 😁

topic açılış oğuldan bahsediyor - biyografideyse kız 😜 🕵️
B
Belarj ⭐ 17y

makara: makara: makara: makara: makara: makara:

😆 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: