Icerige atla
Extraloob

Helal Sana Joymax!!!!!

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
su an saat 15:08 ve ben 11 den beri oyuna girmeye çalışıyorum Helal Olsun joymax oyunun içine ... sonunda
19 Yanıt
E
Explosive ⭐ 17y
bir ara oyun rahatladı botlar kayboldu.. sonra yine botlar geldi ne hikmetse serverler full cekiyor:S bnde yeniden başlıcaktm oyuna hevesim kaçtı..
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
bir ara oyun rahatladı botlar kayboldu.. sonra yine botlar geldi ne hikmetse serverler full cekiyor:S bnde yeniden başlıcaktm oyuna hevesim kaçtı..

bi yetkili bulsam iyice sinirimi çıkaracam
Sınavım Geçsin İlk işim Pre Plus Almak Olacak Az Kaldı 3 gün sonra
X
Xanthos ⭐ 19y
şehirlerde spawn pointlere dikkatlice bakın. en az 50 tane awag,xcvb ve benzeri isimde level 1 karakterler göreceksiniz. Sizce bunu kim yapıyor? normal bi oyuncu maksat serverlar dolsun diye böyle bişey yapar mı? yoksa bunu yapan joymax olmasın?
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
şehirlerde spawn pointlere dikkatlice bakın. en az 50 tane awag,xcvb ve benzeri isimde level 1 karakterler göreceksiniz. Sizce bunu kim yapıyor? normal bi oyuncu maksat serverlar dolsun diye böyle bişey yapar mı? yoksa bunu yapan joymax olmasın?

premium alsınlar diye yapabilirler evet haklısın
_
Sen aldıkca onlar dahada bot sokacak ^^
Y
Premıum alsın dıe yapıyorlar.gold fiyatları düştü.Para botları bı ara banlandı gold fıyatları uctu:S
E
Explosive ⭐ 17y
Yeniden başlasammı acaba charı satsammı ne yapsam kararsız kaldım.. pre silk almak sorun degilde joymaxa para yedirmemek mesele..
Y
kardes yenıden baslyaınca bu sefer oyuna gırmeyecek:D sonucta gene joymax paranı alacak:D
E
Explosive ⭐ 17y
kardes yenıden baslyaınca bu sefer oyuna gırmeyecek:D sonucta gene joymax paranı alacak:D

Aynen.. Dün gece bir deniyeyim dedim saat 7 de denedim 11 gib girdm oyuna.. ve 15 dak sonra dc yedim.. dedim böyle sansın 😁 😁
Y
:D:D
S
SpecialForce OP ⭐ 17y

Aynen.. Dün gece bir deniyeyim dedim saat 7 de denedim 11 gib girdm oyuna.. ve 15 dak sonra dc yedim.. dedim böyle sansın 😁 😁

aceba benim pc demi bi arıza var diye internet cafe ye geldim su anda 2 saat olmuş oturalı ve hala deniyo artık ana avrat sövüyom çarıma hasret kaldım sin: sin: sin: bir an önce millet 110 olsada biraz server rahatlasa pray: server:Redsea
E
Explosive ⭐ 17y
botlar böyle serverde tıka basa dolu oldugu sürece asla bosalmaz.. Premium yolu görünüyor bize yoksa giremicez 😢 😢
Y
girmez İlla Premıum sart olacak.Joymax işte bu
E
Explosive ⭐ 17y
simdi silk cekip 150 sliklik pre bascam oda sırf oyuna girmesi icin :!!&%&!
Y
😁
C
Cynosure ⭐ 19y
çıldırcam bende bakın sabah 13.45 gibi oyuna girmeyi denedim şuanda saat 01.00 gecenin bi yarısı yani daha giremedim servere malesefff
A
git pre plus alcağına sunworld sro war wipte 15 lira yatır ağız tadıyla oyununu oyna bence normal sro artık oynanmaz bu nedir böyle bende deniom akşam üstü saat 6 bucuktan beri almadı daha 1 char oyunda oda ezik charı aldı oynanmaz bu oyun hem oyuna girsem kimse yok ki botlar war friend full kapalı kimse kalmadı
P

para kazanmak için gözünü hırs bürümüş olan joymaxtan başkası değil bunu yapan .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: