Icerige atla
Extraloob

Helal olsun Sana Avril

· 32 Yanıt · 3.9K görüntüleme
_
___PaRDuS___ OP ⭐ 19y
ben charımı satısa resımlı sunam adamın tekı gelsın serefsız yazsın bende bı sıktır gıt dıyem topıcımden o 7 gun ban yesın bız suresız yıyelım vlalalah hellall olsun

ben senın mesela charınıu satıyon ben topıcıne gırıp serefsız yazsam tanımıyom etmıyom sen napardın Question
32 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sen onu şikayet et butonuna basıp bize bildirsen o süresiz banlanırdı Idea
_
___PaRDuS___ OP ⭐ 19y
hacım sana bıldırdım sende 7 gun attın avrılde bana suresız attı Sad
_
___PaRDuS___ OP ⭐ 19y
sıteden uzaklastım bunalıma gırdım yha Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hmmmm bir inceleyelim bakalım kayıtlar ne diyor kahvekeyfi
L
LibLibi ⭐ 19y

sıteden uzaklastım bunalıma gırdım yha Twisted Evil

zUAHAHHAHAHAHA Mr. Green
_
___PaRDuS___ OP ⭐ 19y
selım delırcem hala gıremdım sen sıteyle ugras dolas bıraz ok Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yasak avril gelene kadar kaldırıldı muhtemelen sana 7 gün ban atacaktı sürekli attı gelince konuya açıklık getirir.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
yok hacım ben sana 6 saat attım ne suresizi ne 7 gunu yaw bu arada kufure hiç gelemem eger yanlışlıkla suresiz atmıssam ona da pişman deilim sana kufur eden adama da suresizi kendi ellerimle attım bundan suphen olmasın en basta sen bildirecektin boyle boyle kufur ediyorlar bana ama sende hata sen karsılık vermeyecektin
_
___PaRDuS___ OP ⭐ 19y
extra elazıglle om lerınıze bakın saate bakın bı ıstersenız
J
Jigsaw ⭐ 19y
Niye cevap veriyorsun ki ona? Küfür edene küfür etmek yerine bildirseydin konu kapanırdı.. - -
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
adam bildirdim diyor yani suç basta yönetimde tabi belirtilen mesaj saati ve bildirme saatine göre konusuorm arkadas küfür yasdısa yine sizinde hatanız göz önünde bulundurarak ceza düşürülmeli die düşünüorm extraokk direk süresiz çok saçma bu konuya ama tabi ben karısmam banane demi extrabeer
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

adam bildirdim diyor yani suç basta yönetimde tabi belirtilen mesaj saati ve bildirme saatine göre konusuorm arkadas küfür yasdısa yine sizinde hatanız göz önünde bulundurarak ceza düşürülmeli die düşünüorm extraokk direk süresiz çok saçma bu konuya ama tabi ben karısmam banane demi extrabeer

aynen sana ne ^^
P
pfffffff ⭐ 19y
forumun kuralları var arkadaşlar ilk başta es üstte,bi okuyun ne yasaksa orada yazıyor Türkçe ve açık bir dille.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

aynen sana ne ^^

Laughing
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Twisted Evil Mr. Green
R
RollsRoyce ⭐ 19y
simdi siteden banlandık kimin banladıgını nasıl ögrenebiliriz
R
ReViVaL ⭐ 19y
:?!!! Küfür eden kendi acizligini gosterir...
P
pfffffff ⭐ 19y
+1
kufur eden acizligini caresisligini kucuklugunu gosterir.
P
Pennywise ⭐ 19y

yok hacım ben sana 6 saat attım ne suresizi ne 7 gunu yaw bu arada kufure hiç gelemem eger yanlışlıkla suresiz atmıssam ona da pişman deilim sana kufur eden adama da suresizi kendi ellerimle attım bundan suphen olmasın en basta sen bildirecektin boyle boyle kufur ediyorlar bana ama sende hata sen karsılık vermeyecektin

talhacım sen banı kaldır ben süresiz ban atıyım bu kişi nacru oluyor cunku Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: