Icerige atla
Extraloob

İşte budur helal sana SRO !!!

· 37 Yanıt · 5.2K görüntüleme
S
seskes OP ⭐ 19y
Joymax'ı ilk defa takdir ettim!!! Yuppiiiiiiiiiiii Türkçe dil seçeneği koymuşlar oyuna girerken!!!!!
options'ta yabancılara kapak olsun!!!! Ne mutlu Türküm diyene !!!
37 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Razz
M
myth ⭐ 19y
ne helallı a.q 1 2 saat da ertelediler
E
EviLQin ⭐ 19y
sonunda joymaxta yola geldi Laughing Twisted Evil Mr. Green
A
hehe ne guzel artıkın ana dılımızle oyun oynıcaz.
S
seskes OP ⭐ 19y
TAbi anladı Türk'lerin kolay pes etmeceğine dize geldi Joymax, umarım Türklere küfür eden onların server'lardan atılmasını Türk server'inin açılmasını ve ona geçmesini isteyen yabancılara Büyük bir KAPAKolmuştur ! ! !
zuahahaha... Cool Cool Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green extrabeer extrabeer popcorn popcorn
Z
zebanii ⭐ 19y
-Resim Silinmiş. Very Happy
L
Lagroad ⭐ 19y
Ne türkçe Oldu Ama
S
seskes OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş. Very Happy

Al işte BU ! ! ! ! ! ! !! !! !! !! ! ! extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer popcorn popcorn popcorn popcorn
R
RoBoCoP ⭐ 19y
off off ::(
S
seskes OP ⭐ 19y

Ne türkçe Oldu Ama

NEyin Türkçe olduğu önemlimi? önemli olan oyuna girerken dil seçeneklerinden birinin ''Turkish'' olması zuahahahahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
öğ yeter uzattıkca uzatıyolar bu gidişle ayın 25 şine ertelencek
K
karakuwet ⭐ 19y
Oynamıyom dağa silkroad filan sıctılar bırakdılar inmiyo bu %7 kaldı iptal ettim yüklemiyom bırakdım oyunu
S
seskes OP ⭐ 19y

Oynamıyom dağa silkroad filan sıctılar bırakdılar inmiyo bu %7 kaldı iptal ettim yüklemiyom bırakdım oyunu

Sıkma canını. önceden indiren birinden , veri dosyası olarak CD'ye atar sende ondan alır yüklersin. Rolling Eyes
S
sy_ati ⭐ 19y
arkadaslar options daki dil secenekleri tam olrak update den snra gelişcek yani türkçe olucak oyun
merak etmeyin!!!!!!!!!!!
A
asdfasdf ⭐ 19y
çok güzel hll olsun valla
iyiki oynuyorum bu oyunu seviyorum 2 taen 80 charım osa bile yine acam bi taen str glavei Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A
asdfasdf ⭐ 19y
hellal Very Happy
B
blackshade ⭐ 19y
nere yarı yor bu simdık
G
genc_fb216 ⭐ 19y
yaşasın beeeeeeeeeee iişte buuuuuuuuuu
S
sekapark ⭐ 19y
türkçe koymak zorunda çünkü ! Eğer farkındaysan gamesultan die bişe vardı türkler okadar çok oynuyolarki bi jest gibi bişe yani bu kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: