Joymax'ı ilk defa takdir ettim!!! Yuppiiiiiiiiiiii Türkçe dil seçeneği koymuşlar oyuna girerken!!!!!
options'ta yabancılara kapak olsun!!!! Ne mutlu Türküm diyene !!!
İşte budur helal sana SRO !!!
· 37 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
Razz
ne helallı a.q 1 2 saat da ertelediler
sonunda joymaxta yola geldi Laughing Twisted Evil Mr. Green
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
hehe ne guzel artıkın ana dılımızle oyun oynıcaz.
TAbi anladı Türk'lerin kolay pes etmeceğine dize geldi Joymax, umarım Türklere küfür eden onların server'lardan atılmasını Türk server'inin açılmasını ve ona geçmesini isteyen yabancılara Büyük bir KAPAKolmuştur ! ! !
zuahahaha... Cool Cool Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green extrabeer extrabeer popcorn popcorn
zuahahaha... Cool Cool Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green extrabeer extrabeer popcorn popcorn
-Resim Silinmiş. Very Happy
Ne türkçe Oldu Ama
-Resim Silinmiş. Very Happy
Al işte BU ! ! ! ! ! ! !! !! !! !! ! ! extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer popcorn popcorn popcorn popcorn
off off ::(
Ne türkçe Oldu Ama
NEyin Türkçe olduğu önemlimi? önemli olan oyuna girerken dil seçeneklerinden birinin ''Turkish'' olması zuahahahahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
öğ yeter uzattıkca uzatıyolar bu gidişle ayın 25 şine ertelencek
Oynamıyom dağa silkroad filan sıctılar bırakdılar inmiyo bu %7 kaldı iptal ettim yüklemiyom bırakdım oyunu
Oynamıyom dağa silkroad filan sıctılar bırakdılar inmiyo bu %7 kaldı iptal ettim yüklemiyom bırakdım oyunu
Sıkma canını. önceden indiren birinden , veri dosyası olarak CD'ye atar sende ondan alır yüklersin. Rolling Eyes
arkadaslar options daki dil secenekleri tam olrak update den snra gelişcek yani türkçe olucak oyun
merak etmeyin!!!!!!!!!!!
merak etmeyin!!!!!!!!!!!
çok güzel hll olsun valla
iyiki oynuyorum bu oyunu seviyorum 2 taen 80 charım osa bile yine acam bi taen str glavei Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
iyiki oynuyorum bu oyunu seviyorum 2 taen 80 charım osa bile yine acam bi taen str glavei Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
hellal Very Happy
B
blackshade
⭐ 19y
nere yarı yor bu simdık
G
genc_fb216
⭐ 19y
yaşasın beeeeeeeeeee iişte buuuuuuuuuu
türkçe koymak zorunda çünkü ! Eğer farkındaysan gamesultan die bişe vardı türkler okadar çok oynuyolarki bi jest gibi bişe yani bu kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap