Icerige atla
Extraloob

Hediye fikirlerine ihtiyacım var

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y
Arkadaşlar merhaba,

Kız arkadaşım için doğum günü hediyesi arıyorum. 28 yaşındayım. Fikir verebilecek var mi?
Herakross
11 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bütçen ne kadar ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y
Bütçen ne kadar ?

200tlye kadar
Herakross
D
Doma$no ⭐ 18y
Fotoğraflarınızdan yapılan bir masa başı takvimi olabilir daha sene başındayız. Onun dışında ihtiyacına yönelik başka bir hediye olabilir. [Herkes farklı şekilde mutlu olacağı için yani bana benim ihtiyacım olan bir şey alındığında hem beni düşündüğünü hissederdim bilemeyeceğim.]
Super
Super ⭐ 13y
Fotoğraflarınızdan yapılan bir masa başı takvimi olabilir daha sene başındayız. Onun dışında ihtiyacına yönelik başka bir hediye olabilir. [Herkes farklı şekilde mutlu olacağı için yani bana benim ihtiyacım olan bir şey alındığında hem beni düşündüğünü hissederdim bilemeyeceğim.]

Çokh romantiksin godless..

@sytgkdmr Ben bir ara böyle birşey almıştım .

"x"
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Divas Love
D
Doma$no ⭐ 18y

"x"

Daha romantik olurdum da bütçe kısıtlı :))))
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Unutmuş gibi yap bi an bir gün sonra kutla derim.
Yarın sabah kızgındığı zaman şöyle yap;
Ellerini cebine koy biraz uzaklaş duvar yaslan vedeki;
Doğru zamanı geriye alamam akıp gitmiş,
Gözlerindeki ben seni tanıdığım günden beri kaybolup gitmiş.
Sonra pat ferrarinin anahtarını çıkarıyorsun.
Olmadıki bi kırmızı gül
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Evde başbaşa kutlayabilecek imkanınız varsa romantik birşeyler yapabilirsin.Onun haricinde mevcut bütçe ile kafede bir buluşma ayarla çiçek ve pasta al önceden hazırlat mekana.Hediyeyi de al birşeyler gitsin sürprizin yanında hediyeyi önemsemez zaten önemsiyorsa yanlış insanla birliktesindir hadi eyv 😄
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y
Evde başbaşa kutlayabilecek imkanınız varsa romantik birşeyler yapabilirsin.Onun haricinde mevcut bütçe ile kafede bir buluşma ayarla çiçek ve pasta al önceden hazırlat mekana.Hediyeyi de al birşeyler gitsin sürprizin yanında hediyeyi önemsemez zaten önemsiyorsa yanlış insanla birliktesindir hadi eyv :D

Farklı şeyler arıyorum aslında
Herakross
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y

"x"

Aynı şirkette çalıştığımız için bu şekilde bişey yapamıyorum , işleriyle ilgili sorun olabiliyor
Herakross

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: