Arkadaşlar 2-2,5 Ay önce Jethommeden bi sbot aldım 1 ay yüklettim ve oynadım 1 ay sonra yine yükletmeye calıstım ama olmuyor herşeyi yanlıs diyor jet yardım et lütfen:'(
Yardıma ihtiyacım var
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
11 kişi baksın kimse yardım etmesin böyle mal gibi kalayım ortalıkta çok sagolun be.
11 kişi baksın kimse yardım etmesin böyle mal gibi kalayım ortalıkta çok sagolun be.
Nedenini bilmeyen insan nasıl yardım edebilir.Bilen biri görürse yardımcı olacaktır. 👍
ama elbet bilen biri vardır neden cevap gelmiyor ya hiç beklemedigim şekilde elimden herşey gitti
up
jet gelincce yardımcı olur başlıktada yardım etmesi gerekn kişinin jet olduğunu söylemişsin zaten biraz sabırlı ol herkezin işi gücü var jet gelince yardımcı olucaktır mutlaka ayrıca ücretini ödedğin hiçbirşeyin bu sitede elinden gitmesi mümkün değildir.🍺
jet gelincce yardımcı olur başlıktada yardım etmesi gerekn kişinin jet olduğunu söylemişsin zaten biraz sabırlı ol herkezin işi gücü var jet gelince yardımcı olucaktır mutlaka ayrıca ücretini ödedğin hiçbirşeyin bu sitede elinden gitmesi mümkün değildir.🍺
bro dururmumu bilsen dokunsalar aglıyıcam hiç beklemiyordum mutlu mutlu uzatmaya gittim bi baktım hata :!!&%&! summer5:
up Jet Tatilde galiba başka yardım edicek yokmu yaw
up
jet'ten baska cevap veren yok demekki gitti sbot 🙏 🤘
Kardeş biraz sabır et ne bu şiddet bu celal. Adamın işi vardır gelince yardım eder.
İsme topic açmak yasaktır başlığı düzeltirsen sevinirim
afedersinde koyun canderdine kasap et derdinde ya bunu halledemezsem herşey birbirne girer ya
afedersinde koyun canderdine kasap et derdinde ya bunu halledemezsem herşey birbirne girer ya
Ben kasabı koyunu bilmem çok öndemliyse pm at yoksa usulüne göre anlat derdini sen değiştirmez isen ben değiştiririm ayrıca adam burda olsa bakardı çoktan konuya
G
git4ristt4h4
⭐ 16y
-
N
Nephertiti
⭐ 19y
sbotun old acc ise sana sbotu satan kişi geri [Ç]almış.
evet old ama hiç beklemediğim kişi başka bişeyde kalmadı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap