Günlerdir.
1.si lag sorunu var oyun çok berbat bir halde.
2.si youtube açılmıyor mavii nin dedikleri yaptım fakat değişen bişey yok.Youtube açılıyor.Fakat videolar açılmıyor ☕
Önemli not:
Konu yeri yanlış fakat.En çok takip edilen yer burası.Artık bıktım bir an önce çözümlere ulaşmam gerek daral:
Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım var :)
· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
lag sorunu 1 haftadır bendede var, 24/7..
lag sorunu 1 haftadır bendede var, 24/7..
Çözmemiz gerek sadece bizde var bu oyun böyle olmaz. ☕
http://www.navige.com/navige-mozilla-firefox-ayarlari#ayar
Dostum bu siteye gir oradaki kısa videoda denilenleri yap kolaylıkla gir rahatça izle xD
tşkkrlr kolay gelsin
Dostum bu siteye gir oradaki kısa videoda denilenleri yap kolaylıkla gir rahatça izle xD
tşkkrlr kolay gelsin
http://www.navige.com/navige-mozilla-firefox-ayarlari#ayar
tşkkrlr kolay gelsin
Denedim olmadı -.-
Lag sorununun en büyük nedeni dns ayarları. Dns ayarlarını otomatik al yaparsan düzelecektir Lagg.
Youtube'a gelince flashplayer yüklümü ?
Aklıma birşey gelmiyor.
Aklıma birşey gelmiyor.
Lag sorununun en büyük nedeni dns ayarları. Dns ayarlarını otomatik al yaparsan düzelecektir Lagg.
Aklıma birşey gelmiyor.
1,2 saat önce video izleyebiliyordum.
Şimdi site açılıyor.Video bekliyor.Simsiyah bir ekran.Play tuşu aktif değil 🤔
Aklıma birşey gelmiyor.
otomatik yaptım, bakalım ne olacak
Aklıma birşey gelmiyor.
otomatik yaptım, bakalım ne olacak
Aynen bakalım ne olacak soru:
bende lag aynen devam..
lag sorunu bendede 1 haftadır var. Genelde saat 13:00 dan itibaren başlıyor gece geç saatlere kadar devam ediyor. Ya ttnet bir çalışma yapıyor yada joymax. İkisinden biri ama hangisi olduğuna dair bi fikrim yok ^^
aynen bende lag çok
Günlerdir.
1.si lag sorunu var oyun çok berbat bir halde.
2.si youtube açılmıyor mavii nin dedikleri yaptım fakat değişen bişey yok.Youtube açılıyor.Fakat videolar açılmıyor ☕
Önemli not:
Konu yeri yanlış fakat.En çok takip edilen yer burası.Artık bıktım bir an önce çözümlere ulaşmam gerek daral:
Dns Ayarlarını değiştirirsen videoları izleyebilirsin
1. 208.67.222.222
2. 208.67.220.220
----
Lag sorununa gelince malum önümüzde bir update var ondan sonra herşey normala dönecektir nese:
aman allahım lag yok 😱
aman allahım lag yok 8O
Nasil lag yok.
p.s:DNS otomatik yaparsan acilacaktir videolar.Fakat direk giremezsin youtubeye.
Lag Sorunu Bendede Var.
Ama youtube Bende Açılıyor. yani youtube hakkında bişi diyemem
Ama youtube Bende Açılıyor. yani youtube hakkında bişi diyemem

aman allahım lag yok 8O
Nasil lag yok.
p.s:DNS otomatik yaparsan acilacaktir videolar.Fakat direk giremezsin youtubeye.
DNS otomatik yaptım ve host sayesinde youtube açılıyor ve lag neredeyse hiç yok.
aman allahım lag yok 8O
Nasil lag yok.
DNS otomatik yaptım ve host sayesinde youtube açılıyor ve lag neredeyse hiç yok.
Allah Allaaah.Bende niye lag var yahu bak kafama takildi simdi 😁
Lag Saat 7'De Başladı Herkezde Var Şuan Yarınki Check'Le Birlikte Uçar Gider Lag 😗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap