Icerige atla
Extraloob

HaxCr4x 3.4 İsroBot 1.82 Paralı Bota Crack(ÇAlısıyor)

· 45 Yanıt · 4.0K görüntüleme
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
HaxCr4x 3.4 İsroBot 1.82 Crack Paralı Bota Crack

Linkler
İsroBot Download:İndirmek İçin Tıklayın
HaxCr4x 3.4 Download :İndirmek İçin Tıklayın
Sro_Client :İndirmek İçin Tıklayın
BotMon V2 :İndirmek İçin Tıklayın Yardımcı programdır resize gibi ek özellikleri vardır
Rar Şifresi : www.extraloob.com
EWT arkadaşlar benden çalısan bir paylasım daha duydumki eskisi çalısmıyormus bende yenisini koyiyim dedim.

1-Verdigim linklerdeki Dosyaları İndirin
2-HaxCra4X 3.4 Çalıstırın
3-İsroBot ÇAlıstırın
4-oyuna Login Olun ardından HOME Tusuna BAsın
5-HaxCr4X 3.4 Gelin Ve CRACK Butonuna BAsın
6-Çarınızı GÜLE GÜLE KASIN

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ÇALISTINA DAİR İSPAT
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
DENENMİŞTİR VE ÇALISIYOR
45 Yanıt
L
larkessa ⭐ 19y
skiller yoq deilmi yine
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

skiller yoq deilmi yine

yok ama eski bot confing dosyası duruyor ise onu kulanarak skill yapmasını saglayabilirsin
N
noname350 ⭐ 19y

bencede aslında bi kereliğine mahsus paralı bot kredisi alıcaksın sonra bu programla sonsuza sonsuza kadar kullanıcaksın bence süper fikir paylaşım için saol detective

Bunu deneyen biri olursa yazmasını bekleriz, daha önce denemiştim olmamıştı çünkü.
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
@BeBeT0 denendi ve çalışıyor yazmışsın ama
çalıştığına dair bi ss alabilirmiyiz.
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

@BeBeT0 denendi ve çalışıyor yazmışsın ama
çalıştığına dair bi ss alabilirmiyiz.

hemen koyuyorum
N
noname350 ⭐ 19y
Denemek istedim fakat crossbow çara çin oku almak istiyor o yüzden kullanamadım, yinede teşekkürler emek için.
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

beyler conf dosyası arıyoosanız 48 lvl str glavieyım bu ozellıkde charı olan varsa upload ederım belkı ısınızı gorur

bana upload edebilirmisin lwlım yüksek ama kendime göre düzenleye bilirim
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bıde no dc client bulsan tam super olucak
ısrıbotla oyuna gıremıyoz :d

bulsan derken
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bıde no dc client bulsan tam super olucak
ısrıbotla oyuna gıremıyoz :d

bulsan derken

yoq yanlıs anlasılmasın bu ıslerden ıyı anlıyoon yaf bulsan tam super olucak dedım Very Happy Idea

yaparımda kodları tam çöze bilmiş degilim bi çözsem no dc client yapcam ama hala calısıyorum yapmak için
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

yaf ben denıyoorum client acılınca dc yıyıyoorum pff

sendemi yapmaya calısıyorsun yani
K
dc veriyo hemen
K
auto var ama basıyorum icraat yok
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

auto var ama basıyorum icraat yok

katılıyoorum Mr. Green

ben kasama yerine götürüm ilk önce save sattin sonra stop tranıng sonra suto tranıng yapıyorum kasmaya baslıyor
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
ben kasama yerine götürüm ilk önce save sattin sonra stop tranıng sonra suto tranıng yapıyorum kasmaya baslıyor
tm bunu halletdık dıyelım
sıkıllerı o comf dosyasıyla nasıl ayarlıycaz:D

işte o zor forumlarda tupsrobot die bişi vardı o program skıll kodları falan yazıodu o kodlar ile yapıcaksın ben yaptım ama genede görmüyor sadece imbulayi görüyor
C
c4b4L ⭐ 19y
43 lvl hybritim nuker olarak conf dosyasi warsa elinizde bi arkada$ upload edeßilrsse sevinirim. denemedim dha ama denemeyi du$unuorum acikcasi.
N
nyssa ⭐ 19y
Arkadaslar öyle deniyorum, böyle deniyorum olmuyor silkrodı kaldirip yeniden kurdum yine olmasi sana saldirmadiklari sürece kimseye dalmiyo yardim lütfen ....
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

ewt arkadaslar bu dalmıoıyr bi acıklama yapın lütfen

dalıyor ama biraz dalması uzun sürüyor. save setting de sonra 4 kere auto tranıng ardından 6 kere stop tranıng de ve sonra tekrara 2 kere save setting de ve sonra 1 yada 2 kere auto tranıng de ve kesinlikle dalıyor denedim
H
HosenberG ⭐ 19y

ewt arkadaslar bu dalmıoıyr bi acıklama yapın lütfen

dalıyor ama biraz dalması uzun sürüyor. save setting de sonra 4 kere auto tranıng ardından 6 kere stop tranıng de ve sonra tekrara 2 kere save setting de ve sonra 1 yada 2 kere auto tranıng de ve kesinlikle dalıyor denedim

ayrıca 3 kulfu bi elham okursak garanti calısıyor muahahah beni güldürdün allahda seni güldürsün Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: