Icerige atla
Extraloob

HaxCr4x 3.4 İsroBot 1.82 Paralı Bota Crack(ÇAlısıyor)

· 45 Yanıt · 4.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

ewt arkadaslar bu dalmıoıyr bi acıklama yapın lütfen

dalıyor ama biraz dalması uzun sürüyor. save setting de sonra 4 kere auto tranıng ardından 6 kere stop tranıng de ve sonra tekrara 2 kere save setting de ve sonra 1 yada 2 kere auto tranıng de ve kesinlikle dalıyor denedim

ayrıca 3 kulfu bi elham okursak garanti calısıyor muahahah beni güldürdün allahda seni güldürsün Mr. Green

wala ben böle yaptım calıstı
H
HosenberG ⭐ 19y
dogrudur bise demedim bikere calısmıyodu okadar denedim sora asagı indim su icmeye bi bakdım kesmeye baslamıs sos bile düsmün lvl 1 don Mr. Green
A
angela ⭐ 19y
ben eski conf u mu attım çalışadı skiller görünmüyo neden???
O
oph ⭐ 19y
100 kere auto training stop training ve save setting e bastım hala icraat yoq öle mal mal bakıo
S
serdarinho ⭐ 19y
HaxCr4x 3.4 u kuramadım bırısı yardım etsın yha masa ustune uctane p sımgesı çıktı açılmıyo hata verıyoooooo Sad
E
eonder87 ⭐ 19y
calısmıyor... denendi.
D
Difficult ⭐ 19y

ewt arkadaslar bu dalmıoıyr bi acıklama yapın lütfen

dalıyor ama biraz dalması uzun sürüyor. save setting de sonra 4 kere auto tranıng ardından 6 kere stop tranıng de ve sonra tekrara 2 kere save setting de ve sonra 1 yada 2 kere auto tranıng de ve kesinlikle dalıyor denedim

ayrıca 3 kulfu bi elham okursak garanti calısıyor muahahah beni güldürdün allahda seni güldürsün Mr. Green

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
N
Sro_client'i indirmek zorundamıyız ¿ Rolling Eyes
E
eonder87 ⭐ 19y
kesinlikle calısmıyorrrrrrr.......
T
TheCombo ⭐ 19y
arkadasım paarma tıklıyom tın yok nie acaba
J
juanito05 ⭐ 19y
arkadşlar yapmayın bu skiller olmadığı için yaratık seçmiyor. bu yüzden de çalışmıyor eski config dosyasını atsanız bile listede çıkmadığı için uygulamicaktır. ben henüz eski dosyasını atıpta tüm skilleri kullanıyor dien birini görmedim. yinede emeğe saygım var. uğraşan arkadaşa emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.
N
N0F3AR ⭐ 19y
beyler denedim calısıyor daha once tup un yaptığı bi program vardı skilleri bulması icin o programdan yardım alsak bide on numara olur
T
ttekniker ⭐ 19y

kesinlikle calısmıyorrrrrrr.......

arkadasım paarma tıklıyom tın yok nie acaba

arkadşlar yapmayın bu skiller olmadığı için yaratık seçmiyor. bu yüzden de çalışmıyor eski config dosyasını atsanız bile listede çıkmadığı için uygulamicaktır. ben henüz eski dosyasını atıpta tüm skilleri kullanıyor dien birini görmedim. yinede emeğe saygım var. uğraşan arkadaşa emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Harikasınız ya..
Eski bir konuyu bu güne taşıyorsunuz ve çalışmıyor diye tenkit ediyorsunuz
Pesss bu kadarına da sadece pes denir
Konuların tarihinede mi bakmıyorsunuz
I
imam44 ⭐ 19y
konu eskiymiş yawww Mr. Green
O
oralet ⭐ 19y
bnm char 35 bow buna uygun conf varmı elinizde Idea Neutral
C
Crossie ⭐ 19y
Gönderilme zamanı: Cum Kas 16, 2007 9:22 pm
U
Unstopable ⭐ 19y
yaratıklara tıklıyormu onemli olan o conf falan var
T
ehuehueh walla doru.Konu 2007 16 Kasım Konusuymuş Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
cam0ka ⭐ 19y
bu ney yaw.boşunamı indirdik bunu şimdi.bide sitenın temasını hiç beğenmedım eskısı daha iyiydi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: