B Black Rain OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=5fl7G0fu9CISabri bey ne yapıyorsunuz??? Havada durdum şahitlerim varBunu bunu bunu alın dışarıya 😄 :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Absence ⭐ 19y 17 yil once #2 Koptum başka bişey demiyorum yani TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #3 Böyle gerizekalı çok...Ps : Verildi... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #4 Çok komikti ama verildi... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buzzz ⭐ 18y 17 yil once #5 Nasıl kaçıyolar ^^ 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain OP ⭐ 19y 17 yil once #6 Verildiğini hatırlıyorum... viewforum.php?f=218 Yeri burası ama göremedim 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #7 😄 Gerizekalı adam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #8 Bunu ızlemıstım Tarık super tırsıyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IronStone ⭐ 17y 17 yil once #9 Ya böyle adamları nerden bulup getiriyorlar anlamadım. Salak Adam ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kajmeran35 ⭐ 18y 17 yil once #10 seçilmiş süzme gerizekalı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #11 "Orada asıl uçan Tarık mengüç'tü hiç kimse onu görmedi" TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 17 yil once #12 süper ya 😄Koptum gülmekten 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 17 yil once #13 mal ya bu adam 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #14 Her önüne geleni programa çıkartırlarsa... olacağı budur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IronyOfFate ⭐ 17y 17 yil once #15 Ne la bu şimdi 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A alican96 ⭐ 18y 17 yil once #16 Kırıldım Yaw xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #17 Nasıl kaçıyolar ^^ :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil