H hmzsnmz OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Az önce FB de gördüm sizlerle paylaşayım dedim 😆 😁 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Streetwise ⭐ 19y 16 yil once #2 Ben açıcaktım başlığı lol. 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz OP ⭐ 19y 16 yil once #3 Ben açıcaktım başlığı lol. 😄 :D 😁 😈 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #4 sizdeki Nihat Kahveci versiyonu ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz OP ⭐ 19y 16 yil once #5 sizdeki Nihat Kahveci versiyonu ^^Sizi bizi karıştırma şimdi adamlar yapmış şaheseri işte 😆 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 16 yil once #6 fii tarihinden kalma montajlarla gelmeyin pray: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 16 yil once #7 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #8 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #9 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Wajuka ⭐ 17y 16 yil once #10 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #11 Şahitleri sizsiniz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz OP ⭐ 19y 16 yil once #12 @AdvanceYahu gülüp geçecekken nedir bu hazımsızlık anlamıyorum 😆 İç bir maden suyu da rahatlarsın hemde Türk Kızılay'ına yardımın dokunur 😎 Spoiler [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #13 kahvaltım bitsin bekleyin siz ne ps lerle gelicem 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SkyFallOnline ⭐ 18y 16 yil once #14 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissBerry ⭐ 17y 16 yil once #15 güzelmiş xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LadySunBurN_ ⭐ 18y 16 yil once #16 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SLeRockche ⭐ 18y 16 yil once #17 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 16 yil once #18 Yeminnn ediyorum sizlere basligin icerigini gormeden, ahahah bu Guiza`dir kesin dedim. :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil