Fireyi Silmek istemeyenLer için ideal bi yapılandırma
Fire 90.
Fire 90 olunca avantajları 1:) Imbue . fire el yakması hepsindengüçlü damageye Sahip Ve En ÖnemliSİ mag def war ! ve Lightta Olmayan harika nukeler var
Bicheon 90
bunu zaten biliyoruz Knock down + Combolar + Ironwall ve block ratio ....
Cold 80
Cold 80 iken Yeterli phy defans ve %50 Snow shield Alıyoruz
Lİght 40
Light 40 iken %9 yada 10 damage alıyoruz ve yeterli hızlı koşma vb Alıyoruz + Imbue fire olduğu için damagenin Bir kısmını kurtarıyoruz
KIYAFET : Protector ! ... Zaten Çok sağlam bi yapılandırma karşınızda ne glavier ne nuker durabilir !.
Harika Nuker yapılandırması 90 Fire 90 Bicheon 80 Cold 40 Li
· 15 Replies · 1.7K views 0 reading
15 Replies
niye kimse yorum yazmıor??????
ben yazayım ozaman. Fire daki harika dediğin o nukeler light da bulunan Force Piercing Force olmadan ne denli harika olur acaba ?
Ve bence sen bu nuker nasıl yapılır onu bilmiyorsun. bak imzamdaki linke ve gör.
Ve bence sen bu nuker nasıl yapılır onu bilmiyorsun. bak imzamdaki linke ve gör.
light sız nuker takma dişli pirhana ya benzer 😄
Light 90 olmadan nuker mı olurmuş ?
bencede lightsiz olmaz..
light fire bicheon 90 gerisini de kafana gore ver 😊
light fire bicheon 90 gerisini de kafana gore ver 😊
Sen bu charla adam gibi bir glavie yatır ne istersen iste benden.
bencede lightsiz olmaz..
light fire bicheon 90 gerisini de kafana gore ver :)
bence sen bu rehberi yapan arkadaştan da az biliyorsun snow shield sız da nuker olmaz
lightta ne var allah aşkına söleyin sadece mag damage light 40 iken %10 damage veriyor 90 iken %18 aradaki fark ne 8 .. ama el yakmamız fire olduğu için bu farkı biraz oLsn kapatıcak + mag def Ve Hellfire Olucak daha ne?? light hiçbişeye yaramıyor
Ve Bu çarla Yenemiyceğiniz adam yok ..!! gLaviermi .. Zaten Cold 80 phy + snow war birde kıyafetimiz pro ve mag def Olduğu için Nukerleride yeniyoruz ... Bu çarın karşısında durabilicek yok..
O
Old School
⭐ 19y
ıgh beyenmedim nebicim rehber bu resim falan koysaydın bari bide niye odar light ı indirdim anlamıyorum sadece hızlı koşmaları için bile açılabilir
lightta ne var allah aşkına söleyin sadece mag damage light 40 iken %10 damage veriyor 90 iken %18 aradaki fark ne 8 .. ama el yakmamız fire olduğu için bu farkı biraz oLsn kapatıcak + mag def Ve Hellfire Olucak daha ne?? light hiçbişeye yaramıyor
Ve Bu çarla Yenemiyceğiniz adam yok ..!! gLaviermi .. Zaten Cold 80 phy + snow war birde kıyafetimiz pro ve mag def Olduğu için Nukerleride yeniyoruz ... Bu çarın karşısında durabilicek yok..
ya biri şu arkadaşı sustursun. Tamam Böyle bir charın varsa lütfen bana ss lerini koy.ve hangi serverda olduğunu söyle.
Bakalım ne kadar sağlammışsın Görelim
Birde Benim Dediğim Yapılandırmaya bak.Aşağıda Linkte mevcut.Bir de serverda sor bakalım ne kadar sağlam ve yıkıcı olduğumu.
Benimki 7.1 hybird seninki full int olsun. sonuçta böyle yapılandırmak zorundasın
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
harika kalıbına konulmucak kadar berbat bır yapılandırma kardesım light 90 olmayan hic bir pure int chara nuker denemez!!!neden dersen ilk once parry ratio acıgı (pure str charlar gore)mag atack buffı ve yuzde bakımından fire nukelerıne gore daha ıyı nukelerı var (90 nukelerı harıc)bence sen oradan fire 90 sil light 90 fire 30 koy 😘
Fire imbue yle o farkı kapatırız diyorsun light hiçbirşeye yaramaz diyorsun..Saçmalama Light imbueyle fire imbue arasında fark yok ayrıca light nukeler fire nukelerden daha güçlü
bence 90cold 90fire 90light 30heuksal bence en iyi böyle olur
bana katılanlar yassın
bana katılanlar yassın
Log in to write a reply.
Log In