Icerige atla
Extraloob

Cold 90 Fire 90 Bicheon 90 Light 30 Blader

· 30 Yanıt · 3.2K görüntüleme
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Char artık Cold 90 Fire 90 Bicheon 90 Light 30 Olmak üzere yol aldı farm bitmek üzere 😜
30 Yanıt
S
Sniker ⭐ 19y
iğrenç olur.cold çok büyük bir eksi olur senin için hem phy atack hem imbue hem mag defans....
90 force 90 bicheon 90 fire 30 ice. alternatifi yok ^^
M
Misproject ⭐ 19y
çook kötü olur. öğle yapcağına.
90 fire 90 bicheon 90 force 30 cold yap.bnm böle yapılandırma sadece bow umxD
H
Heisenberg ⭐ 19y
Benim aklıma gelmişti ööle bişey ama çok tepki yaratır diye topluma yaymadım 😜
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Hehe takas ettiğim charım builidi oda merak ettim sordum şuan iyi gibi bi farma girip fire yapıcam Cold yerine daha iyi olur 😁
B
buke41 ⭐ 18y
berbat olur
W
Wind ⭐ 18y
iğrenç olur.cold çok büyük bir eksi olur senin için hem phy atack hem imbue hem mag defans....
90 force 90 bicheon 90 fire 30 ice. alternatifi yok ^^

👍
X
Xanthos ⭐ 19y
oyundaki hareket tarzına göre Fire ya da cold olmak çok büyük etken. Oyunda harbiden tank olmak, karşı tarafı hayatından bezdirmek,freezing,frozen ile işkence etmek istiyorsan Cold 90 ;yok ben atak yapacam adam doğrayacam diyorsan fire 90...

Snow shield %40 açarsın,dalarsın 3-5 kişinin arasına bi birine buz,bi diğerine... Birini yatır,diğerine geç onu yatır, hatta 90 yatırması önündeki 3 kişiye etkili 2/3 etki etse 2 si yerde... UFFFFF ne hayal gücüm var bee 😁 😁 😜
W
Wind ⭐ 18y
oyundaki hareket tarzına göre Fire ya da cold olmak çok büyük etken. Oyunda harbiden tank olmak, karşı tarafı hayatından bezdirmek,freezing,frozen ile işkence etmek istiyorsan Cold 90 ;yok ben atak yapacam adam doğrayacam diyorsan fire 90...

Snow shield %40 açarsın,dalarsın 3-5 kişinin arasına bi birine buz,bi diğerine... Birini yatır,diğerine geç onu yatır, hatta 90 yatırması önündeki 3 kişiye etkili 2/3 etki etse 2 si yerde... UFFFFF ne hayal gücüm var bee 😁 😁 :P

freezing, frozen mi hehehehe artık böle bişe yok artık bırak dondurmayı cold yavaşlatmıyor bile yüzükleri full blue bide fire shield açmış rakibe hiçbir etkisi olmaz 4ever fire 👍
I
IsaurA ⭐ 18y

Snow shield %40 açarsın,dalarsın 3-5 kişinin arasına bi birine buz,bi diğerine... Birini yatır,diğerine geç onu yatır, hatta 90 yatırması önündeki 3 kişiye etkili 2/3 etki etse 2 si yerde... UFFFFF ne hayal gücüm var bee 😁 😁 :P

freezing, frozen mi hehehehe artık böle bişe yok artık bırak dondurmayı cold yavaşlatmıyor bile yüzükleri full blue bide fire shield açmış rakibe hiçbir etkisi olmaz 4ever fire 👍
G
Gentleman ⭐ 18y

katiliyorum 👍 🤘
J
Jookie ⭐ 18y
90 Force 90 Bicheon 90 Fire Cold 30 En iyi yapılandırma olur .
L
lanulan456 ⭐ 18y
bncede NiTRoS_ aynı şekilde düşünüorum
S
selcukk ⭐ 19y
bence 90 blade 90 cold 90 fire ( el yakma ) lhng 30
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Şuan charım Bicheon 90 Cold 90 Fire 90 Light 30 şekilde olacak farmda farm bitti birazdaha fazladan sp kasıyorm 😜
L
Şuan charım Bicheon 90 Cold 90 Fire 90 Light 30 şekilde olacak farmda farm bitti birazdaha fazladan sp kasıyorm 😜

awww benim en beğendiğim çar tiplerinden tam bi TANK 🤘
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y

awww benim en beğendiğim çar tiplerinden tam bi TANK 🤘

Yakında süper bi konuyla karşınızda olucak charım farm bitiminden sonra 😁
H
HosenberG ⭐ 19y
keşke 90 cold yerine light açsaydın.
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y

Charım 8.1 Str Hybrid Light pek gereksinimi göremedim Parry ratio scrollarla tamamlıyorum sorun olmuyor movingde npclerde:)ama coldun verdiği defans vazgecilemez 👍
L

Charım 8.1 Str Hybrid Light pek gereksinimi göremedim Parry ratio scrollarla tamamlıyorum sorun olmuyor movingde npclerde:)ama coldun verdiği defans vazgecilemez 👍

👍 👍 🍺 🍺 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: