Icerige atla
Extraloob

HardMod Loader 9.7 [V 1.262] [GÜNCEL]

· 512 Yanıt · 119K görüntüleme · Sayfa 8 / 26
Yanıtlar
B
BrTn ⭐ 18y
hata veriyor
S
Yanlış anlama ama avira uyarıyor.
D
delfina ⭐ 17y
teşekkür ederim eline sağlık çalısıyor
M
mukiwa ⭐ 17y
Hacı dosya virüslü diyo? Temizini koyar mısınız?
B
BlackQueen ⭐ 18y
virüs değil onlar
_
_ThE_END ⭐ 18y
virüs değil onlar

neyin virüs olp neyin olmadıgını anlayabilcek pc bilgisine sahibiz.trojan war.
B
BlackQueen ⭐ 18y
trojan var ama ismini bilmediğin bütün programlar trojani bulurken kaspersky avast avg ikarus gibi programlar bulamıyor öylemi ilginç
C
calfagri ⭐ 19y
o degılde hacım hata verıyor :sSssS
U
Ultioxen ⭐ 16y
Arkadaslar Bunu Üretenin kendi sitesinden koyuyoruz .
E
ebu3285 ⭐ 16y
laaaa arkadaslar bunu nasıl ındırcez bızz
E
eashunter ⭐ 17y
yha bu acılmıyo
B
Ben Nod32 kullanıyorum Lisanslı ancak indirdiğimde Virüslü uyarısı veriyor. İndiren arkadaşlara benden uyarı.
U
Ultioxen ⭐ 16y
7.8b v1.244 Eklenmiştir !
E
eqeck ⭐ 17y
Yaw ßenim windows 7 oLduqu içinmi açmıor..error werior
T
Tylolhot ⭐ 18y
1.242 uyumlu sürümünde ibot ile kullanılırken oyundan düşmesine rağmen clientless mod a geçip devam ediyordu fakat bu sürümde böyle birşey yok sanırım herhangi bir bilgisi olan varmı?
B
BlackQueen ⭐ 18y
var ben zaten sizi clientless e geçmeyin diye uyarmıştım hackshield farkediyor ve anında ban yani burdaki amaç bandan korunmak.
U
Ultioxen ⭐ 16y
var ben zaten sizi clientless e geçmeyin diye uyarmıştım hackshield farkediyor ve anında ban yani burdaki amaç bandan korunmak.

Silkroad Klasorunun içindeki SilkErEser Dosyasının isminin değiştiriniz hiç bir Sorun olmaz !

ayrıca Clientless'e Gecmesyle Filan anlışmaz , Dediğimiz Yöntemi yaparsanız 😊
B
BlackQueen ⭐ 18y

Silkroad Klasorunun içindeki SilkErEser Dosyasının isminin değiştiriniz hiç bir Sorun olmaz !

ayrıca Clientless'e Gecmesyle Filan anlışmaz , Dediğimiz Yöntemi yaparsanız :)

ibot kullananların çoğunun ban sebebi hard modun clientless e atmasıydı yani eğer oyun kapalıyken hackshield rapor gönderirse banlanırsınız zaten bu nedenden dolayı artık client kapandığı zaman hardmod otomatik dc yedirtiyorki i bot kullanıcıları clientless e geçmesin.hack shield ın sistemi belirsiz periyotlarda clientle ilgili bilgileri kontrol edip sro ya göndermekti şimdi project hax 3rd program bilgilerini hard mod aracılığıyla düzeltip öyle yolluyor ancak eğer client giderse hackshield kapanacağı ama clientless kalacağınız için bu bilgiler sro serverına ulaşmıyorum buda clientless lerin banlanması demek.Şuan tek parabotları çözmüş bu işi tam anlamıyla.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: