Icerige atla
Extraloob

HardMod Loader 9.7 [V 1.262] [GÜNCEL]

· 512 Yanıt · 119K görüntüleme · Sayfa 25 / 26
Yanıtlar
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
bu program şu anki versiyonda calışıyomu ve coklu car acabilyormu yardımcı olursanız sevinirim
E
edrnlee ⭐ 18y
virüs var indirmeyin.........
L
Truva Atı var indirmenizi tavsiye Etmiyorum Virüslü !
I
icasblk13 ⭐ 16y
Virüs downloader vr buun içinde :S indirdiğimde virüs programı bulamadı ama brazık kurcaladım.. virüs downloader var... bir siteden virüs ündüryor.. trojan ... konuyu kaldırın bence... yada EXL yönetimi kendini bir loader yapın lütfen.. varsa da yazarsanız sevinirm.. ben yapmaya çalıştım ama 😄 olmuıyor..
I
icasblk13 ⭐ 16y
Sonuna kadar virüslü bu kullanmayın !
H
Heisenberg ⭐ 19y
Arkadaşlar virüs olarak gözükenler size zarar vericek şeyler değil,kullanılan yazılımlarla alakalı oluyor onlar, daha hiç bunu kullanıpta ''çarım çalındı'' diyen birisini görmedim.Sorunsuz çalışması lazım,programı açınca çıkan tikleri işaretlemeden deneyin.
H
arkadaslar indirdim ama tikliyorum acilmiyo bu sey ya
P
götünüze girsin o truva atları sizin
G
gecemen54 ⭐ 17y
Arkadaşım Önce Kendin Deneyim Versene Şu Programı Trojen,Truva Var Kis Yüklüydüde Kıyıdan Kurtardım Bilgilerimi! Kimse İndirmesin Virüs Var Bu Programı Yapanında Allah Belasını Versin Alıntı Yazmışsın Nerden Aldığını Yaz Adamın İpini Bulum Pc Çökertcem ! summer2:
W
3 bilgisarda da denedim İndirilen her Link de TRUVA ATI buluyor .
3 farklı virüs programı da bulduğuna göre virüslü Dosya .
B
BarbarouS ⭐ 18y
virus total a gerek yok windows direkt görüyo zaten trojan ı
B
BuZuL ⭐ 17y
Arkadaşlar virüs olarak gözükenler size zarar vericek şeyler değil,kullanılan yazılımlarla alakalı oluyor onlar, daha hiç bunu kullanıpta ''çarım çalındı'' diyen birisini görmedim.Sorunsuz çalışması lazım,programı açınca çıkan tikleri işaretlemeden deneyin.

diyosun ^^ bazı programlarda dediğin geçerli ama bundaki daha farklı normalde hard mod loader çıkartan siteden indirmeyi dene temiz bir dosya ama bu adamın katıgını indir viruslü ne ayak olduğunu şimdi söyle ?
B
by_riddick ⭐ 19y
ver 1.300 yok mu bulamıyorum
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
ver 1.300 yok mu bulamıyorum

Malesef bende günlerdir peşindeyim. daral:
_
truva atı cıktı :S
O
ozgursolak ⭐ 15y
Kardeşim Hardmod da Virüs var ya kaldır yada tara bişeyLer yap :S
    B
    brain35 ⭐ 15y
    ne derseniz deyin benim virüs programım virüs buluyor artık yükleyip yüklememek size kalmış.
    O
    v 1.304 yokmu yaw :S
    T
    Engelliyor bnm Pcm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
    Paylaş: