Icerige atla
Extraloob

HardMod Loader 9.7 [V 1.262] [GÜNCEL]

· 512 Yanıt · 119K görüntüleme · Sayfa 23 / 26
Yanıtlar
C
cyberburak ⭐ 16y
Sunucuya bağlanılamadı
K
K_751 ⭐ 19y
hard mod dll. was not fount hatası veriyor?
W
werduet ⭐ 16y
arkadaşlar libraryfiles yükledim , vcredist yükledim , msvcr100.dll i ayrıca yukledim hala verdigi hata
_invalid_parameter_noinfo_noreturn yordam giriş noktası, MSVCR100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunumadı.

Bunun Çözümünü bilen biri lütfen söyleyebilirmi...
T
tafoslm ⭐ 19y
bendede aynısı olmustu windows system32 nın ıcıne gırdım o dosyadan ıkı tane cıktı bırınde extra bırseyler daha yazıyordu onu sıldım, vcredist yüklemişim bende vcredist x86 yüklemen gerekiyo onuda sanırım paylasmıslar bu konunun ıcersınde. bende boyle duzeldı.
T
tafoslm ⭐ 19y
o degılde bende bu loader clısmıyor. redirect kısmını işaretleyip 1600 yazınca silkroad açılırken Á¢¼Ó½ÇÆĞ(9) bu hatayı veriyor kapanıyor. redirect kısmındaki işaret kutusunu boş bırakınca 1600 silik bir şekilde gözkuyor oyunuda acıyor ama ibot bu sefer oyunu görmuyor haliyle. bi yardım ederseniz sevinirim. kolay gelsin
W
werduet ⭐ 16y
bendede aynısı olmustu windows system32 nın ıcıne gırdım o dosyadan ıkı tane cıktı bırınde extra bırseyler daha yazıyordu onu sıldım, vcredist yüklemişim bende vcredist x86 yüklemen gerekiyo onuda sanırım paylasmıslar bu konunun ıcersınde. bende boyle duzeldı.

dediklerini yaptıkdan sora bu hatayı almaya başladım 😄 hepten karıştı sanırım...
T
tafoslm ⭐ 19y
işi bilen biride çıkıp şurada millete ıkı satır bırsey yazmıyokı arkadas. ben kendı sorunumu boyle comustum paylastım kusura bakma : )
W
werduet ⭐ 16y
saolasın arkadaşım elinden geldigince yardım ettigin için 😄
R
RAX ⭐ 16y
Ya c10 hatası veriyor çözersen valla çok harika olcak hadi bi el at yaaaaa !!!!!
I
ibnicena ⭐ 16y
rar pass yanlıs dio
O
onurgs59 ⭐ 18y
Ya Aga 1269 Dada Calısıyormu Bu Acaba?
K
kmrata ⭐ 18y
tşk
S
yok sanırım bende çalısmadı
L
lightened ⭐ 17y
dayanamıyorum yazıcam artık.. gerizekalılar bu harmode loader artık ibotla vede sadece kendi olarak çalışmıyor. bir problem var.. kendi sitesinde de, Administrator aptal türklerin sorularından bıktım gibi birşeyler yazmış.. aptal bir ırk olmak da sizin gibilerin yüzünden.. anlamayan oynamasın oyunu sizin yüzünüzden bizde çekiyoruz. alın başka siteden yapıştırın buraya gerizeka genleri....
C
charmeleon ⭐ 16y
saol 😉
K
korayko ⭐ 19y
arkadaşlar kullanabileceğim başka loader yokmu 😞 yada yeni sürüm ne zaman gelir
B
botterman ⭐ 17y
c10 !
I
ismail23 ⭐ 16y
İlk çarınızı normal Silkroad' tan açın ikinci çarınızı da REDECT e tıklamadan loaderdan açın... 2 çar açmak böylece mümükün şu an, ama 3 , 4 mümkün değil.

SAOLASIN KARDESİM...
B
bbbaris3 ⭐ 16y
c10 hatası veriyorrrr
C
CaSPerS ⭐ 16y
c10 u nasıl çözeriz yeni olmaya başladı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: