Arkadaşlar merhaba çok arada kaldım sizede danışmak isterim.
Pacheon - Fire - Cold Buildi Yapıyorum, Şu An Cold'un El Yakmasını Kullanıyorum. Yaratıkları Yavaşlattığından Hoşuma Gidiyor, Yalnız İleride Sıkıntı Olurmu Sizce Bu Build İçin
Cold El Yakmayımı
Fire El Yakmayımı
Kullanmalıyım Acil Tavsiyelerinizi Bekliyorum. Teşekkürler.
Hangi El Yakma Skill'ini Kullanmalıyım Fire-Cold
· 12 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Pacheon - Fire - Cold Buildi Yapıyorum, Şu An Cold'un El Yakmasını Kullanıyorum. Yaratıkları Yavaşlattığından Hoşuma Gidiyor, Yalnız İleride Sıkıntı Olurmu Sizce Bu Build İçin
Cold El Yakmayımı
Fire El Yakmayımı
Fire kullanmalısın. Daha saglam damage senın işine yarayacaktır. pvplerde Cogu kışı holy bastıgı için cold un cokda fazla bı yararını gorecegını dusunuyorum.
PS:lwl inden yuksek moblarda zorlanıyorsan kasmak adına cold imbue iyi olabilir İyi Forumlar ☕
Cold El Yakmayımı
Fire El Yakmayımı
Fire+Cold+Pacheon.Bundan şaşma.Setin garment olsun.Pure str devam et.Yolunda başarılar. 😘
işte böyle dediniz mi arada kalıyorum acaba ikisinedemi yüklensem bu seferde acayip farm yapmam gerekecek gereksiz olacak.
Pvp'den ziyade diyelim Pvm için hangisini önerirsiniz.
Pvp'den ziyade diyelim Pvm için hangisini önerirsiniz.
Nincasu peki hangi el yakma sence
Fire Olarak Devam et ☕
Evet başka önerilerde alayım ona göre yarın cold'u düşüreceğim 😊 fire'a up yapacağım
Evet başka önerilerde alayım ona göre yarın cold'u düşüreceğim 😊 fire'a up yapacağım
Fire'den şaşma vurduğu damage olsun vs. bir çok artısı var. 👍
Eğer STR isen hiç biri işine yaramaz.
Magic atacker isen kesinlikle FİRE...
İyi Forumlar...
Magic atacker isen kesinlikle FİRE...
İyi Forumlar...
Sp farm yaparım sıkıntım olmaz diyorsan fire imbue yide aç cold imbue yide aç.Pvp'de cold işine azda olsa yarayacaktır.
Ama o kadar farm yapamam diyorsan fire imbueden şaşma.
bow da en sağlam el yakma firedir pwplerde cold işine yaramaz ama fire attağını artırı
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Fire'den şaşma vurduğu damage olsun vs. bir çok artısı var. 👍
aynen fireden şaşma.... 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap