Icerige atla
Extraloob

Haksızlığın bu kadarı! (Kız meselesi)

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
D
djfko OP ⭐ 18y
Beyler kız çok canımı sıktı dedim sizlerle dertleşeyim de biraz rahatlayayım.

Ben haksızlığa gelemeyen biriyim.Dayanamıyorum katlanamıyorum.
Neyse meseleyi anlatayım size.

Geçenlerde (geçenlerde dediğimde 29 Ekim) cumartesiye denk geldi ve tatil olması lazımdı.ama yetişmesi gereken mal varmış çağırdılar beni işe.tam 14 saat çalıştım saat sabah 8den akşam 10a kadar.yorgun argın geldim eve.sevgilim bulgaristanda,hergün skypeden yazışıyoruz.
neyse,ben geldim eve hemen banyo yapıpta skypeye gireyim,sevgilimle yazışayım dedim.özlemiştim onu.onunda beni özlediğini düşünüyodum.tatlı tatlı sohbet ederiz dedim.bi girdim skypeye,bu hemen başladı nerdesin sen nerde kaldın fln.
ya gerizekalı,dedikya işte olacağım o günü.zaten yorulmuşum bütün gün.bide hayvan gibi hesap soruyo.telefonumda kuruş para yok smste atamadım buna.kızda demezmi eve gelir gelmez duşa girmeden pcden sms atsaydın.öyle fena sinirlendimki.
dün gececi olcaktım ama gündüze çağırdılar.kız gece çalışıcam diye biliyodu.yine lak lak dinlemeyeyim diye,çıktım patronun yanına,dedim pcden sms atabilirmiyim,oda tamam dedi sms attım.yokluktan aklıma geldide bi şekilde haber verdim.

kız arkadaşım dün demişti bugün için,sınıf arkadaşlarımla toplanıp sohbet edicez birazda içki fln.bende şartlı izin verdim.
skypeye gireceğini söylemişti.dünya kdr sms attım hala meydanda kimse yok.birkaç gün öncesinden imkan olmadığı için haber veremedim diye haksız yere suçlama yapan kızın yaptığına bak! yani yanımda olsa bacaklarına bi low kick gömerim. summer2:

üşenmeyip yazımı okuyan arkadaşlara teşekkürler 🍺 biraz olsun rahatladım
11 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
O kızdan daha hayır gelmez gözden uzak olan gönülden de uzak hesabı..
M
Macro ⭐ 19y
O kızdan daha hayır gelmez gözden uzak olan gönülden de uzak hesabı..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Alışırsın hacım kız milleti böyledir.Kendisi gider erkeklerle konuşur , gülüşür .Ne yapıyorsun diye sorunca adı "anlamsız kıskançlık" olur.Sen facebook'tan bir kız ile konuşursun , kıskançlık krizine girip pencerini kapatıp üstüne kızı siler . Kendileri yaptıklarında anlayış beklerler , sen yapınca krize girerler olmadi:
.NET
.NET ⭐ 19y
Alışırsın hacım kız milleti böyledir.Kendisi gider erkeklerle konuşur , gülüşür .Ne yapıyorsun diye sorunca adı "anlamsız kıskançlık" olur.Sen facebook'tan bir kız ile konuşursun , kıskançlık krizine girip pencerini kapatıp üstüne kızı siler . Kendileri yaptıklarında anlayış beklerler , sen yapınca krize girerler olmadi:

Bayanları anlamak zor iş..
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

+1 sin:
Special thx to Flexi
T
The Black ⭐ 16y
sevgilin mi var derdin var sin:
G
Şu zamana kadar pek takmadım kızları bir süre daha da takmayacağım.
M
sevgilin mi var derdin var sin:

D
djfko OP ⭐ 18y
beyler allahın sopası yok derler ya.gerçekten doğru.o kadar üzdü beni haksızlık etti ama içtiği içkiler yüzünden hasta olmuş.hiçte acımıyorum.çünkü az iç sarhoş olma demiştim.büyük sözü dinlemeyenin ayağı taşa değer 😊
J
JetHomme ⭐ 19y
Kardeşim ilişkide en büyük kural. onun yaptığını sende yaparsan hep suçlu sen olursun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: