Icerige atla
Extraloob

Kız meselesi yardım lütfen...

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
angela OP ⭐ 19y
Şimdi arkadaşlarım;

Bir kızla çıkıyorum , çıkıyoruzda ilişkiyi ara verdik gibi bişey. ilerde çıkmamız an meselesi. ama çıktıgım kızın en yakın arkadası bana yazıyor galiba. ama o da benim yakın arkadasımla çıkıyor. Bana yazdığını bugun anladım . tabi önceden de bişeyler sezmiştim. Ama bugun Bana Nilüfer'in bir şarkısını yolladı '' Bir bilseydin'' diye... al bunu dinle dedi. bende dinledim. anlamlı sözleri var dedim . o da güzel sevindim dedi. sözleri ise şu

Gel bir şeyler yap bizi kurtar
Ortada aşktan bir gerçek var
Susma sen söyle bizi duyar
Ayrılık sözden biraz korkar
Anlıyorum seni de üzüle üzüle
böylesi daha zor
Haksızlık mı yalnızlık mı?
Kahreden
Bizi böyle ayıran ne haybeden
——————————
Çektin gittin ne diyebilirim
Sen de sevdin buna da eminim
Nasıl da İstedim herşeyi çözmeyi
Bi bilseydin

lütfen destek istiyorum napabilirim.?
13 Yanıt
K
KisSsKe ⭐ 17y
Acıklı bir hikaye,iki arada bir derede kalmışsın dostum.Seni bir tek ALLAH kurtarır^^.
Q
Quensis ⭐ 19y
Aynı durum benim başıma geldi.Olayı şöyle özetliyeyim.

Asla sevgilinin arkadaşına yazma.Sonra kız arkadaşın öğrenince hem onunla hem seninle arası bozulur.Ayrıca senin de kendi arkadaşınla aran bozulur.Eğer sevgilinin arkadaşı,sevgilini önemsiyorsa seni yüz üstü bırakacaktır.Böylece sen sap gibi ortada kalmış olacaksın.. 1 arkadaş,1 sevgili ve 1 sevgili adayı kaybetmiş olacaksın.Benim kendi başıma gelen bu.Senin için bunlar çıkmayabilir o yüzden karar yine de senin içinden ne geliyorsa onu yap sen en iyisi.
W
Brezilya dizisi gibiymiş...

Dn : yardımcı olamıyorum^^
A
angela OP ⭐ 19y
halim harap 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
angela öncelikle şunu diyeyim sende gelecek var, lakin işin piri olmamışsın daha, kural bir sana yazılan bir hatun varsa götüreceksin kural iki aşkın varsa onu da bağlayacaksın kural üç alayına gider yapacaksın.

sözün özü ikisine de inceden yazıl birisini al sinemaya götür öbürünü al tiyatroya götür yaşın ilerledikçe barlara akarsın bir onunla bir bununla sonrasında sana bağlı bir biçimde ilerler 😄
P
Presence ⭐ 19y
Hangisine aşıksan hangisiyle mutlu olucağına inanıyorsan onunla çık
Bu arkadaş muhabbetlerinide sevmiyorum yok o yakın arkadaşımın dadısı yok bu teyzemin kızı boşver onu relax ol çık böyle şeyleri takma eğer nilüferin şarkısı yollıyandan hoşlanmıyorsan kibarca de ben senin yakın arkadaşından hoşlanıyorum seninle arkadaş dost kanka olarak kalalım seni seviyorsa zaten unutması zordur aklının bir köşesinde hep sen olursun

Ps: Ben olsam hangisi güzelse onla çıkardım dermişim ama demiyorum ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
i wanna milf 😜
P
Prada ⭐ 19y
i wanna milf :P

same here 😜
A
angela OP ⭐ 19y
önerileriniz için teşekkürler. en iyisi her şeyi zamana bırakmak gibi geliyor. okan beyin dediklerini de düşündüm ama 2 si bir arada gitmez 😄 . çünkü yakın arkadaslar illaki öğrenirler. adımız çıkarsa sonra zor buluruz xD. zaten bu sene LGS-LYS dönemim. iyi çalışmam gerek. bir süre erteleyebilirim kızları. nasıl olsa üniversitede bolca var :p
K
Kup ⭐ 18y
Hangisi güzelse onunla çık 😆
Q
Quater ⭐ 18y
aşk konularından anlamam zaten başlığı kız meslek lisesi olarak gördüm ve topice girdim 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: