Icerige atla
Extraloob

Hakkımda Söylenen Asılsız Yalanlar.

· 4 Yanıt · 1.3K görüntüleme
J
jVardin OP ⭐ 18y
Söylenenlere göre kendisi , siteye çok emeği geçmiş , çok uzun zaman burda durmuş bir kişiymiş. Nickini söylemedi. Araştır kendin bul dedi.

Kendisi bir toplu msn görüşmesinde hakkımda " Salak jVardine bakın d.mod olmuş hemen" Cümlesini söylemiş , bu cümlenin anlamını kendisine sorduğumda ise , "yeni yönetime yalakalık yaparak olmuşum" , bu anlamda söylemiş.

Ben kendisine açıklama yaptım , onlar gelmeden önce ben zaten başvurumu yapmıştım hatta extraloob ile görüşmüştüm bu konu hakkında dedim , ama tii ye dahi almadılar beni.

Ben haksızlığa dayanamam ve ispatımı hemen gösteriyorum , buyrunuz ;

- Resim Silinmiş.

Resimin tarihine iyi bakın yazdıklarıma ve extraloob'un yazdıklarına iyi bakın. Sonra kim haklı kim haksız orasına siz karar verin.
4 Yanıt
N
nukenobar ⭐ 15y
kimse sana inanmıyorum demedi sanırım bunu söyleyenler 9 yaşında emzikli bebeler, yeni kaderini çiz sen bırak maziyi
J
jVardin OP ⭐ 18y
kimse sana inanmıyorum demedi sanırım bunu söyleyenler 9 yaşında emzikli bebeler, yeni kaderini çiz sen bırak maziyi

Kimse bana inanmadığını söylemedi , çünki tii ye dahi alınmadım.

Haksızlığa dayanamam , bu konuya 1 kişi bakmasa bile ben açıklamamı yapıyım gerisi önemli değil. 👍
H
HeroMaster ⭐ 17y
kimseye kendini kanıtlamak gibi bir zorunluluğun yok. Kimse yalakalıkla yönetici olmaz kendi çabalarıyla olur. Bunuda seni çekemeyenlere anlatmak zorunda değilsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: