Icerige atla
Extraloob

item mall bölümüne ekleneceği söylenen itemler

· 53 Yanıt · 3.4K görüntüleme
G
garip_avci OP ⭐ 18y
ben burda geniş çaplı araştırabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum bir sitede stat point edit iteminin geleceğini gördüm ve bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorum

- Resim Silinmiş.
3 Tür'e güc katıcak olan Item mall'a gelicek olan item. ( Elbise, Takı, Silah-Kalkan )
- Resim Silinmiş.
Saldırı pet'ine Mag Atack Scroll'ları fakat şuan bulunan pet leri olmıya bilir ilerde gelecek olan cin için yapılmıs olabilirler. ( Fire, Water, Light )
- Resim Silinmiş.
Hız Kabiliyeti Item Mall da sunulucak olan 2 adet hız scroll'u. NPC'de satıldıgı için eklenmeye bilir. ( %100, %50 Speed Up )
- Resim Silinmiş.
Astral - İmmortal Tablet, Stone olarak satılan Astral ve İmmortal'ın tabletide item mall'a eklene bilir.

- Resim Silinmiş.
Son olarak Skill Point olarak bildiğimiz yeşil yuvarlak tüp'ün sarısı olarak cıkıcak olan tüp ise Stat Point Edit için gerekli olan maddedir.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 🕵️ ☕
53 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
arkadasım bu reklam sayılır keske resimleri buraya koysaydın
F
F34RL3SS ⭐ 19y
OMFG.
Stat edit potion mu 😱 😱 😱 😱 😱
G
garip_avci OP ⭐ 18y

ben reklam olsun die değil nerde gördüğümü göstermek için koydum. sallıyosun diyenler çıkmasın die...
M
Misproject ⭐ 19y

ben reklam olsun die değil nerde gördüğümü göstermek için koydum. sallıyosun diyenler çıkmasın die...

öyle yaptığın zmn reklam yapmış oluyorsun ztn.indir pc ye resimlerini upla buraya 👍
G
garip_avci OP ⭐ 18y
OMFG.
Stat edit potion mu 😱 😱 😱 😱 8O

bende çok şaşırdığım için koydum ztn 😄 ama inşallah gelir...
G
garip_avci OP ⭐ 18y
oldu mu?
M
Misproject ⭐ 19y
zannetmem gelceğini
A
Absence ⭐ 19y
stat point için olanın geleceği 1 sene oncesinden soleniodu başka bi legend olursa ozaman gelir die dusunuyorum
G
garip_avci OP ⭐ 18y
walla gelirmi gelmez mi bilmiyorum ama gelse güzel olur 😄
W
Wyndra ⭐ 19y
walla gelirmi gelmez mi bilmiyorum ama gelse güzel olur :D

guzel de laf mı harika olur
furious
furious ⭐ 19y
1 yıl öncede çıkcak deniliyodu
H
HellBoys ⭐ 19y
lov bu gelirse str açtım die kafayı yiyen herkez intçi olur :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şehir efsanesi gibi gözüksede illaki bunlarda gelecektir lakin en erken 2009'un üçüncü çeyreğinde lvl 100 ile gelebilir.
S
strean121 ⭐ 19y
oyunun afedersiniz ama b.kunu çıkarmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar....çok kişi saoğudu oyundan joymax politikaları yüzünden
L
luuzir ⭐ 19y
Bencede Stat Point Değiştirme Olayının Gelmesi Gerekir O yüzden 90 Llv Adamımı Bıraktım Yazık O Kadar Emeğe.
Q
Quattro ⭐ 19y
OMFG.
Stat edit potion mu 😱 😱 😱 😱 8O

Böyle bir şeyin gelmesi imkansız çünkü oyunun temel yapısına aykırı bende kesınlıkle gelmez gelırse younu bırakırım bukardar ciddiyim :!!&%&!
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
ADAM ONUşta emek vermiş emeğe saygı duymak gerekir !
A
Absence ⭐ 19y
ADAM ONUşta emek vermiş emeğe saygı duymak gerekir !

buyur kardeşim ne dediğini anlamadımda
G
garip_avci OP ⭐ 18y
şehir efsanesi gibi gözüksede illaki bunlarda gelecektir lakin en erken 2009'un üçüncü çeyreğinde lvl 100 ile gelebilir.

abi 100 lW ın tam olarak n zmn geleceği belli mi?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: