Icerige atla
Extraloob

Hafta Sonu İndirimleri

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Güzel bi indirim olmuş

16 Yanıt
Syndra alsam mı acaba ? Çok mu zor ? Yetkili bi abi bana söylesin.
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Alışınca gayet iyi.Ultisini max dmg'e vurması için ultinden önce 2 top çıkarman gerekiyor diye hatırlıyorum ki bunu yapması biraz zorlayabiliyor.

Sorunu ise kaçış mekaniği yada gap closerı yok.Stun atmak için bile kendinden uzaklaştırman gerekiyor rakibi
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu abiler ablalardan hangisi ad? 😊
[F New]Solo Gitarist
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Hepsi AP
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hepsi AP

Olmadı Mecnun bu indirim yaramadı sadnessla1
[F New]Solo Gitarist
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hepsi AP

Olmadı Mecnun bu indirim yaramadı sadnessla1

Sırf AD oynanır mı insan sıkılır . Azcık AP de oyna . Başlangıç olarak Annie oynayabilirsin ibretlik pasifiyle koridorda insanı deli ediyor.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
syndra alsammıki
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
syndra alsammıki

ben oynadım baya çok rahat sıkılırsın.Lane de gayet iyi kule arkasından bile farm yapıyor ama kaçışı biraz zor ve bitiriciliği hiç yok.Adam dibinde bile olsa kovalarsın anca öldüremiyor bir fizz kata diana ya da diğer suikastciler gibi.Anca combolarla bitiriyorsun.Tüm kombolar da tutturmaya bağlı.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
syndra alsammıki

ben oynadım baya çok rahat sıkılırsın.Lane de gayet iyi kule arkasından bile farm yapıyor ama kaçışı biraz zor ve bitiriciliği hiç yok.Adam dibinde bile olsa kovalarsın anca öldüremiyor bir fizz kata diana ya da diğer suikastciler gibi.Anca combolarla bitiriyorsun.Tüm kombolar da tutturmaya bağlı.

Ultisi bildiğin tek atıyor dfg ile neyin bitiriciliğinin olmasından bahsediyorsun 😄
Syndranın sorunu kesinlikle escapei olmaması onun haricinde gayet güzel.

@Onur
Hacı AD kolay ve rahat gelir başta ama bir AP karakter oyna, o tek atma zevkine varırsan ap oynamak isteyeceksin 😁
F
frityus ⭐ 17y
Syndradan nasıl sıkılırsın anlamadım 😄
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Bu lolde invoker gibi bişi varmı yaw :))) Merak ettim
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu lolde invoker gibi bişi varmı yaw :))) Merak ettim

En yakın Twisted Fate var ama o da yok ı-ıh
R
RoqA ⭐ 17y
Abi skill comboları olmayan herolar çok sıkıcı nasıl oynuyonuz 😄 adc oynamak aşırı sıkıcı bişey bence yani 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi skill comboları olmayan herolar çok sıkıcı nasıl oynuyonuz 😄 adc oynamak aşırı sıkıcı bişey bence yani :D

Tahta 8 talks
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Türkiye serverında soloqda adc oynamak harbiden sıkıcı ama, karşıda zed wukong khazix ahri fizz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: