Icerige atla
Extraloob

Hacklendim sanırım sbot yüzünden

· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme
E
Emreciksin OP ⭐ 17y
beyler pc ye format attım sonra silkroadı kurdum updatesini yaptım. sbotun sitesinden botu indirdim. bota bıraktım gece dc olmuşum. sabah bi girdim char boş. sizinde başınıza böyle bi olay geldimi. şimdiye kadar hiç soyulmamıştım. sbotu kullanıorum ve soyuluorum. başka bi ihtimalde göremiorum.?
17 Yanıt
H
HAKAN0 ⭐ 19y
valla benim 10 dan fazla arkadaşım kullanıyo hepside 76+ char hiç birinin başına böle bir şey gelmedi bu sitede böle bir sorun başına gelen tek kişi sensin sbot alakalı olduğunu zannetmiyorum
P
18 char açık sbot ile. Çıktığı haftadan beri sbot kullanıyorum. Daha hiçbişey olmadı ^^
S
Streetwise ⭐ 19y
Sbot ile 8 tane charımı kasıyorum, şimdiye kadar hiçbirinin 1 goldu bile eksilmedi. Sbotla alakası yok başka bir nedenden dolayı charın soyulmuş olabilir... ☕
E
El Verano ⭐ 18y
Hacklenenler nedense illa suçu başkasında arıyor.
Bir kişide acaba ben güvenlik önlemi aldım mı,demiyor. 😁
E
Emreciksin OP ⭐ 17y

hmm sanırım haklısınız. ne gibi güvenlik önlemi önerirsin peki 🤔
M
McCappy ⭐ 18y

hmm sanırım haklısınız. ne gibi güvenlik önlemi önerirsin peki 🤔

Deepfreez+nod32+comondo güvenlik duvarı+şifreni sabit iplerde değiştirme kendi bilgisayarında değiştir bunlar çarının hacklenmesinin önüne geçecektir
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sbot'tan olacağını sanmıyorum.Olsa herkese olurdu.
E
Emreciksin OP ⭐ 17y

peki o zaman soyulmayalı 5-6 gün oldu. tekrar sbot kullanacagım inş soyulmam. gene soyulursam kesin sbot derim artık
O
sbotu bu siteden indirdin deilmi bide eğer burdan indirmediysen burdan indir yok bu siteden indirdim diyorsan bi format at pc ne daha sonra antivirüsü indir ve bilmediğin bi şeyi indirme ❗
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Onu geç her hacklenen ondan önce format atıyor 😁
M
mert3333 ⭐ 18y
Arkadaşlar bu benim başımada geldi... ama agbot la benim arkadaşımında SBotla geldi çharın sadece paraları alıp kaçtılar
M
McCappy ⭐ 18y
Arkadaşlar bu benim başımada geldi... ama agbot la benim arkadaşımında SBotla geldi çharın sadece paraları alıp kaçtılar

o sbottan değil onlinegames virüs ü bilip bilmeden suç atmayalım 👍
F
Furina ⭐ 19y
Sbot'u 2 aydır kullanıyorum yaklaşık.Ne bir kere sorun çıkardı nede bir kere charım zarar gördü.
S
SaiJeva ⭐ 19y
charın sadece üzerindeki itemleri ve parayı alıyorlar kasaya dokunmuyorlar char tam ışınlanmanın yanında cıkıyorsa sbot yüzünden malesef
C
cLonny ⭐ 18y

peki o zaman soyulmayalı 5-6 gün oldu. tekrar sbot kullanacagım inş soyulmam. gene soyulursam kesin sbot derim artık

Oyunda stallada girme networkdan yap işlerini, exchange de yapma, güvendiğin kişilerden kork asıl. 😊 Sbotda herhangi bir problem yok sorun senden kaynaklanıyor arkadaşım.
M
McCappy ⭐ 18y
charın sadece üzerindeki itemleri ve parayı alıyorlar kasaya dokunmuyorlar char tam ışınlanmanın yanında cıkıyorsa sbot yüzünden malesef

sen bari yapma.konu fazla uzadı kilit 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: