Icerige atla
Extraloob

Güya 8 Mbps Kadar :(

· 39 Yanıt · 3.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
W
Warrison1 ⭐ 16y
istanbul, izmir, ankara vb. büyük şehirler hariç diğer bölgelerde ttnet altyapı sorunu yaşıyor. Ondan internet hızı bu kadar yavaş.Yani ttnet sizden boş yere 8mbps'lik paketin parasını alıyor makara: 😗

Bro yorumlarıma bak, İstanbulluyum 😗

makara:

görmemişim pardon, demekki istanbulda bile durum bu ise va halimize, Japonyada 1 gps internet paketleri, türkiyedeki 8mpbs den daha ucuz makara: yapıcak birşey yok, zaten şu an bu durumdan ttnete dava açılmış durumda ama bu davadanda birşey çıkmaz makara: , en iyisi 8mbps'e boşuna para verme 😆
R
Redefine ⭐ 19y
E bizim buradada var super online fiber internet ama sadece sitelere veriyorlarmış hizmeti doğru mudur ?
M
Maynard__ ⭐ 16y
Benim 7 valla no problem 😜
Silkroaddı 15dk. iniyor 😜
E
EnDZoNe ⭐ 19y
ya gerçi sınırsıza geçiçektim fark eden bişiy yok aslında 15 ide doldurmuyorum sadece günde 1 2 film izliyorum 10 12 gb doluyodu her ay sabit bnm . Ama hız arttırmak için daha rahat video izlemek için geçtigim 8 gb olayı saçmalıktan başka bişiy degil. İlk geçtigimde uçuyodum resmen saniyede 700 800 kb ile indiriyodum dosyaları. Ama sonra net kopmaya başladı sık sık aralıkksız hatta. Arıza bildirimi verdim arkadaşlar bnm hızı tospa seviyesine düşürerek arızayı g daral: iderdiler
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Fakir fukara semtinde oturuyorsaniz superonli unutun dostlar

aynen bende baktım koskoca Türkiyede 8 şehirde fiber İnternet hizmet daral:

# Adana'da Çukurova, Seyhan

# Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle

# İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu

# İzmir'de
75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular

# Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım

# Kocaeli'de
Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez

# Antalya'da
Antalya Merkez

# Gaziantep'te
Şahinbey

Bakırköy deyip geçmeyesin 🤘
@Warrison
saniyede hddye 1gb yazan hdd çıktı mı ki ? 😆
E
exotic OP ⭐ 18y
istanbul, izmir, ankara vb. büyük şehirler hariç diğer bölgelerde ttnet altyapı sorunu yaşıyor. Ondan internet hızı bu kadar yavaş.Yani ttnet sizden boş yere 8mbps'lik paketin parasını alıyor makara: 😗

Bro yorumlarıma bak, İstanbulluyum 😗

makara:

görmemişim pardon, demekki istanbulda bile durum bu ise va halimize, Japonyada 1 gps internet paketleri, türkiyedeki 8mpbs den daha ucuz makara: yapıcak birşey yok, zaten şu an bu durumdan ttnete dava açılmış durumda ama bu davadanda birşey çıkmaz makara: , en iyisi 8mbps'e boşuna para verme 😆

İnternetsiz evde yaşıycağıma çatısız evde yaşarım 😁 😁 😁
R
Romanticer ⭐ 16y

Heheh haberlerde de söylediklerine göre suan ki davalar bile 5 sene sonra görüşülmeye başlanıcak sonuçlanması da var bu işin bi 10 sene sonra belki 😴
R
Romanticer ⭐ 16y
E bizim buradada var super online fiber internet ama sadece sitelere veriyorlarmış hizmeti doğru mudur ?

Fiber İnternet yazarsan arama motoruna sitelerini bulursun. Başvuru online ve sms ile oluyor.
Ayrıca senin dediğin site muhabbeti sitelere özel kampanya varmıs odur herhalde
❤️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Köyde kalıyorum . 6 char , radyo ve extraloob açık oldugu halde bu kadar sende nasıl o sonuç cıkıyo :!!&%&!

- Resim Silinmiş.

hakkını yemeyelim paintte açık 😈
E
exotic OP ⭐ 18y
Download Hızı : 0.682 upload : 0.227 çıkmış şuan hiçbirşey açık değil hayret ve yeni rekorum 😜
N
Bağlı bulundugun telekom müdürlüğüne durumu ilet, büyük ihtimalle saha dolabında iyileştirme çalışması yapılması gerekecek.
TTNet i kötüleyip durmayın beyler, her firmanın belirli sabit gelir ve giderleri vardır. Şuan Türkiye genelinde fiber internet döşüyor TTNet.
R
Romanticer ⭐ 16y
Köyde kalıyorum . 6 char , radyo ve extraloob açık oldugu halde bu kadar sende nasıl o sonuç cıkıyo :!!&%&!

- Resim Silinmiş.

hakkını yemeyelim paintte açık 😈

dalga gecicek yer arıyosun herhalde 😜
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Şuana kadarki en hızlısı bu kadar daha yükseğini göremedim 🤔

speedtestte böyle gösteriyor o zaman bendemi sorun var scared1

X
xcorelli ⭐ 18y
Fakir fukara semtinde oturuyorsaniz superonli unutun dostlar

aynen bende baktım koskoca Türkiyede 8 şehirde fiber İnternet hizmet daral:

# Adana'da Çukurova, Seyhan

# Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle

# İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu

# İzmir'de
75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular

# Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım

# Kocaeli'de
Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez

# Antalya'da
Antalya Merkez

# Gaziantep'te
Şahinbey

aha "Karabaglar" varmis burda ^^
M
Maynard__ ⭐ 16y
@Whiskey
Benim 7 fakat şuan 8 char açık 😁
S
samfisher0 ⭐ 19y

Buda benim net hızım 😊 fiber sağolsun 😊
A
AAnGeLL ⭐ 18y
Evet Benm 8Mbdi ama yine bunun kadar bi dyurumu var aslinda 1mn kullanıp 8mb parası mı ödüyoruz anlamadim
Barzo
Barzo ⭐ 19y
@Whiskey
Benim 7 fakat şuan 8 char açık 😁

Ben orda değilim ya makara:
Hız testlerine girince şapur şupur icraata gelince yarabbi şükür onu demek istedim.
1
13LazeR ⭐ 17y
Ya TTNET Kazık Abi Kanıt'ta Vardı Elimde Ama Bilgisayar Formatlanınca Silindi Resim ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: