8Mbps kadar sınırsız ttnetteyim ve şu manzaraya bakın çıldırmamak elde değil. daral: :
- Resim Silinmiş.
Güya 8 Mbps Kadar :(
· 39 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
TürkTelekom Fahiş Fiyatlara Ölü Hız.
daral:
olmaz oLsun TTNET .. Şu Fiberoptik bi döşesinler direk Superonline a geçiş !
R
Romanticer
⭐ 16y
Köyde kalıyorum . 6 char , radyo ve extraloob açık oldugu halde bu kadar sende nasıl o sonuç cıkıyo :!!&%&!
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
aynı durum bendede var gölcük/kocaeli
aradığımda ise bana verdikleri cevap: santral yetersiz..
aradığımda ise bana verdikleri cevap: santral yetersiz..
🤝 🤝
Bi dakka sakaryalı çıktı?
Tatanga hemde.
😱
Köyde kalıyorum . 6 char , radyo ve extraloob açık oldugu halde bu kadar sende nasıl o sonuç cıkıyo :!!&%&!
- Resim Silinmiş.
köyde kullanım az olduğu için olabilir 🤔
R
Romanticer
⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
köyde kullanım az olduğu için olabilir 🤔
galiba 🙏
Bi dakka sakaryalı çıktı?
Tatanga hemde.
8O
Alayına TATANGALAR !
Fakir fukara semtinde oturuyorsaniz superonli unutun dostlar
Bendede aynı sorun var hiçbirşey yapamıyorum. Ardım1 kere adam bana sizin ordan max 2mbit alabiliyorsunuz dedi. Ama ben 400le dosya çekiyodum önceden. Demek ki max 2 değil . İlla gidecen oraya bayiine bağrıcan çağrıcan
Ben vdsl yapıcaktım lakin 3km varmış merkezle aramızda olmuyomuş cidden uzakbi mesafe istanbul/sarıyer'Deyim arıyorum habire bi şekilde çözücez 😞
R
Romanticer
⭐ 16y
aynen bende baktım koskoca Türkiyede 8 şehirde fiber İnternet hizmet daral:
# Adana'da Çukurova, Seyhan
# Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle
# İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu
# İzmir'de
75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular
# Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım
# Kocaeli'de
Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez
# Antalya'da
Antalya Merkez
# Gaziantep'te
Şahinbey
aynen bende baktım koskoca Türkiyede 8 şehirde fiber İnternet hizmet daral:
# Adana'da Çukurova, Seyhan
# Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle
# İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu
# İzmir'de
75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular
# Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım
# Kocaeli'de
Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez
# Antalya'da
Antalya Merkez
# Gaziantep'te
Şahinbey
Gzzz nese: nese:
SuperOnline rules 😎
bi ara bnmde sabit 5 gösteriyodu şu an 3 küsür de sabitledi 8 mgb ye geçince hız düştü ne iş bu salaklar anlamadım yav
istanbul, izmir, ankara vb. büyük şehirler hariç diğer bölgelerde ttnet altyapı sorunu yaşıyor. Ondan internet hızı bu kadar yavaş.Yani ttnet sizden boş yere 8mbps'lik paketin parasını alıyor makara: 😗
istanbul, izmir, ankara vb. büyük şehirler hariç diğer bölgelerde ttnet altyapı sorunu yaşıyor. Ondan internet hızı bu kadar yavaş.Yani ttnet sizden boş yere 8mbps'lik paketin parasını alıyor makara: 😗
Bro yorumlarıma bak, İstanbulluyum 😗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap