haha iyiymiş 110 115 leremi geçcen la ben nova kastıgım için 107 lerde kalmayı planlıyorum hehe + ben biraz daha sp kascam ekstradan 😊
Güncel Lvl & Nova lar 24.09.2011
· 125 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
tamam 😊
Başarılar^^
Spoiler
Hayalim^^
Başarılar^^Spoiler
Hayalim^^
haha teşekkürler
Spoiler
inş hayalin gerçek olur ^^
Spoiler
hayaldi gerçek oldu :D
Spoiler
Haha ^^
05.09.2011

Spoiler

Buda lvl resimleri ilk 108 olan deadlymage yarına kadar kolerada 108 olcak diğerlerinin expi P lerde 😊
05.09.2011

05.09.2011
Spoiler

boşver çürümüş bu char 😄
boşver çürümüş bu char :D
hehe 😊
yokmu yenı resımler 😄
hergün eklemiyorum ya nova düştümü ekliyorum bide bazen lvl resimleri ekliyorum hehe 😊
Güncel 09.09.2011

Spoiler

Bu Spiderlerde kastığın yer neresi ya, benim charlarda 91 olduda, Tenenlere geçtim(Chajkiler) slot iyi fakat senin spiderler daha iyi gibi, birde giderken wizler yolda yatar mı o var.Cevap bekliyorum.
giderken life basmazlarsa yatmazlar spiderler ilk slot zaten giderken sağda kalıyor.
24.09.2011
Bayagıdır eklemiyodum ekliyim artık nova staff düştü bu arada ayrı konu açıcam ^^

Bayagıdır eklemiyodum ekliyim artık nova staff düştü bu arada ayrı konu açıcam ^^

arkadaşım yeni açtıgın konunun linkini buraya koyarmısın
oo baya ilerlemişsin 😉
bende ameliyat oldum dizimden 15 gün falan girmedim, sonra charları SP cave'e koydum son 1.5 haftadır kasiyorlar. bi o kadar daha kasmaları gerek spler tamamlanıncaya kadar. sonra kasmaya devam 😊
bence 110 pt kurman gerek charlar 108-109 olduklarında direk 114 pt yapmak gerek, benim plan bu şekilde. benim charlar şuan 106'da.
bu arada nova staff'da hayırlı olsun :)
g.olsun gerek yok ya ben nova kasıyorum zaten 111 + moblardan item düşmüyor 😊
arkadaşım yeni açtıgın konunun linkini buraya koyarmısın
hangi yeni açtıgım konu ?
blader senın 9 dg ıtemlerıne ve 10 dg stafflara talıbım !!! eger satıyorsan almak ıstıyorum yada kullanmalık verebılıceksen rıca edıyorum.
blader senın 9 dg ıtemlerıne ve 10 dg stafflara talıbım !!! eger satıyorsan almak ıstıyorum yada kullanmalık verebılıceksen rıca edıyorum.
Çoktan satmıştır. 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap