haha iyiymiş 110 115 leremi geçcen la ben nova kastıgım için 107 lerde kalmayı planlıyorum hehe + ben biraz daha sp kascam ekstradan 😊
Güncel Lvl & Nova lar 24.09.2011
· 125 Replies · 24K views 0 reading · Page 6 / 7
Replies
tamam 😊
Başarılar^^
Spoiler
Hayalim^^
Başarılar^^Spoiler
Hayalim^^
haha teşekkürler
Spoiler
inş hayalin gerçek olur ^^
Spoiler
hayaldi gerçek oldu :D
Spoiler
Haha ^^
05.09.2011

Spoiler

Buda lvl resimleri ilk 108 olan deadlymage yarına kadar kolerada 108 olcak diğerlerinin expi P lerde 😊
05.09.2011

05.09.2011
Spoiler

boşver çürümüş bu char 😄
boşver çürümüş bu char :D
hehe 😊
yokmu yenı resımler 😄
hergün eklemiyorum ya nova düştümü ekliyorum bide bazen lvl resimleri ekliyorum hehe 😊
Güncel 09.09.2011

Spoiler

Bu Spiderlerde kastığın yer neresi ya, benim charlarda 91 olduda, Tenenlere geçtim(Chajkiler) slot iyi fakat senin spiderler daha iyi gibi, birde giderken wizler yolda yatar mı o var.Cevap bekliyorum.
giderken life basmazlarsa yatmazlar spiderler ilk slot zaten giderken sağda kalıyor.
24.09.2011
Bayagıdır eklemiyodum ekliyim artık nova staff düştü bu arada ayrı konu açıcam ^^

Bayagıdır eklemiyodum ekliyim artık nova staff düştü bu arada ayrı konu açıcam ^^

arkadaşım yeni açtıgın konunun linkini buraya koyarmısın
oo baya ilerlemişsin 😉
bende ameliyat oldum dizimden 15 gün falan girmedim, sonra charları SP cave'e koydum son 1.5 haftadır kasiyorlar. bi o kadar daha kasmaları gerek spler tamamlanıncaya kadar. sonra kasmaya devam 😊
bence 110 pt kurman gerek charlar 108-109 olduklarında direk 114 pt yapmak gerek, benim plan bu şekilde. benim charlar şuan 106'da.
bu arada nova staff'da hayırlı olsun :)
g.olsun gerek yok ya ben nova kasıyorum zaten 111 + moblardan item düşmüyor 😊
arkadaşım yeni açtıgın konunun linkini buraya koyarmısın
hangi yeni açtıgım konu ?
blader senın 9 dg ıtemlerıne ve 10 dg stafflara talıbım !!! eger satıyorsan almak ıstıyorum yada kullanmalık verebılıceksen rıca edıyorum.
blader senın 9 dg ıtemlerıne ve 10 dg stafflara talıbım !!! eger satıyorsan almak ıstıyorum yada kullanmalık verebılıceksen rıca edıyorum.
Çoktan satmıştır. 😈
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 110 lvl and new nova YaMaLi 104 LvL Warrior Satılık 60 TL Güncel! 109 LvL FF Heuksal Nuker Full Nova 106 lvl warrior cleric char satılıktır.nova 1h silahı ile...