Kardeş charlar 86Levelken Uneglerde kasarken ıtemlerın durumu neydi?Yani nasıl dayanıyorlardı?
item yoktu kardeş npc set vardı
Kardeş charlar 86Levelken Uneglerde kasarken ıtemlerın durumu neydi?Yani nasıl dayanıyorlardı?
Npc setle yüksek levelin desteği ve normal warrior ve cleric buflarıyla kasıyor yani.

helal olsun lan xD
🤤 BUNUN GİBİ AÇ KALMIŞIN Xd doldurmuşun carı xD
summer4: OLUR MU BOYLE Xd

Senin konu üzerinden prim yapmaya devam 😊
Benim charlarda 103 %50 exp lerde. sna neden bu kadar az nova düşüyor bilmiyorum ama bana en az haftada 2-3 nova düşüyor. genelliklede üst&baş ve silah 😊 hemen sattığımdan yada takaslik bişiler aldığımdan ekran görüntülerini koyamadım ama pt'yi gönderiyim 😊
- Resim Silinmiş.
hehe sen buralardamısın la hâla 😊 bu arada banada haftada 3-4 tane düşüyor nova kardeşim 1-1.5 ay ara verdim charları açtım ertesi sabah baktım nova var belki şu anda da vardır charlarda nova bilmiyorum charlar clientless de :)
benimkilerde 104 %70~80 arası. 😊
Kolay gelsin.
charlar nası cilentles te hangı botu kullanıyorsn ???*
sbot kullanıyorum sbotmod diye eklenti var aylık 2.5 euro clientless özelliği katıyor sbota :)
sbot kullanıyorum sbotmod diye eklenti var aylık 2.5 euro clientless özelliği katıyor sbota :)
auto id pw yazma kısmı varmı peki eklentının ?
herkes bu eklentiyi kullanıoyor artık galiba

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap