aynen öyle kardeşim sağolasın 😊
Güncel Lvl & Nova lar 24.09.2011
· 125 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 7
Yanıtlar
güncel
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Hayirli olsun alexandria simdi bi tane daha konu acarsin oda nova konun olur 😊
hehe öyle olcak zaten kardeşim amaç o hele bi 105+ 110 lwl felan olsunlarda 😊
S
Shwartzkoph
⭐ 16y
bende oyundan UpsReally __Bebeqim__ UltrAmasya yardım lazım olursa, pmni beklerim.
sağol kardeşim.
sadsong senin pt de iyimiş iteme gerek yok ya bende 2 warrior var sıkıntı olmuyor 9 dg npc set ile takılıyom hepsi 101+ olunca itemlerine blue felan bascam.
sadsong senin pt de iyimiş iteme gerek yok ya bende 2 warrior var sıkıntı olmuyor 9 dg npc set ile takılıyom hepsi 101+ olunca itemlerine blue felan bascam.
rahat olmaz belki ama keserler 😊
hadi bakalım hayırlısı 😊
Hayırlı olsn birader
eyw sağolasın.
- Resim Silinmiş.
güncel
güncel
T
TheCunninG1
⭐ 15y
Kolay Gelsin
sağolasın
yok daha düşmedi seninkide iyimiş 106 wiz ff mi meteorlar kaç k vuruyor uneg lere 😊
Laptop'ta mı kasıyorsun? Özellikleri nedir?
evet laptop 4gb ram 1gb ekran kartı i5 işlemci
yok daha düşmedi seninkide iyimiş 106 wiz ff mi meteorlar kaç k vuruyor uneg lere :)
eed FF meteor falan 100k 'yi geçiyor.
bende bugun 101 lere geçciem :)
iyiymiş bende 75-80 k arası vuruyodum 😊 105 + oldularmı cavede ff yapcam charları 😊
evet laptop 4gb ram 1gb ekran kartı i5 işlemci
Isınma falan sorun olmuyor mu peki? Fan mı kullanıyorsun?
extra fan yok ısınma olmuyor hide client yapıyorum o zaman rahat oluyor laptop masallah iyi sogutuyor kendini.
extra fan yok ısınma olmuyor hide client yapıyorum o zaman rahat oluyor laptop masallah iyi sogutuyor kendini.
Laptop ne marka gösterir misin? Merak ettim şimdi 😜 Benimkisi deli gibi ısınıyorda summer4:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 xstriker10x - 103 LvL - Spear - 200 TL full nova rare spear 104 lvl Wizz /Cleric Satılıktır İtemli (+9 staff Robe nova) l_OkEAnOs_l - 107 LvL - Wizard/Bard - 125 TL Güncel ACIL... 108 lvl wizard-cleric char satılık 4 tane nova itemi ile....